DE ONDERDELEN VAN DE GEZONDHEIDSCHECK

Hier testen wij op

Het Preventief Medisch Onderzoek van Simple Check is méér dan alleen een health check: binnen 20 minuten test ons health check team zowel de fysieke, als ook de mentale gezondheid in onze Simple Check bus. Dit gebeurt altijd op uw locatie. Vervolgens krijgt de deelnemer binnen 2 weken, via een (beveiligd) persoonlijk health dash board, helder inzicht in zijn of haar gezondheid. En ontvangt daarbij aanvullende informatie én inspirerende artikelen over een gezonde levensstijl.

BMI

Het BMI (Body Mass Index) is de verhouding tussen uw gewicht en lengte. En geeft daarmee een indicatie over een gezond of ongezond gewicht.

Meer informatie
VERHOUDINGEN

De lichaamsmetingen van meerdere onderdelen, zoals buikomtrek, vet, BMI etc., staan onderling met elkaar in verband en geven een indicatie van de gezondheid van uw lichaam en uw lichaamsverhoudingen.

Meer informatie
HARTFILMPJE

Een hartfilmpje registreert de elektrische prikkel die de spiercellen in het hart laat samentrekken.

Meer informatie
WERKBELEVING

Over het algemeen zegt werkbeleving iets over hoe medewerkers de verschillende eisen en facetten van het werk waarderen. Dit is van belang om goed inzicht te krijgen in zowel de geestelijke als de lichamelijke gezondheid.

Meer informatie
HART & VAATFUNCTIE

Er zijn verschillende factoren die een voorspellende waarde hebben voor hart- en vaatziekten. Het is dan ook van belang regelmatig uw hart- en vaatfunctie te laten controleren.

Meer informatie
BLOEDSUIKER

Voedingsmiddelen waar koolhydraten in zitten, worden in de maag en darmen omgezet in bloedsuikers en leveren energie. De bloedsuikerspiegel geeft aan hoeveel glucose er op dat moment in het lichaam aanwezig is.

Meer informatie
AGE READER

De AGE Reader bepaalt de ophoping van “advanced glycation endproducts” (AGE’s), oftewel versuikerde eiwitten, in het menselijk lichaam aan de hand van de fluorescentie van ultraviolet licht.

Meer informatie
BLOEDDRUK

Bij een hoge bloeddruk moet het hart steeds harder werken om het bloed rond te pompen. Een hoge bloeddruk is dan ook een belangrijke risicofactor voor hart- en vaataandoeningen.

Meer informatie
CHOLESTEROL

Cholesterol is een vetachtige stof die onmisbaar is voor het goed functioneren van het lichaam. Het is een bouwstof voor cellen en hormonen. Een hoog cholesterolgehalte is echter een risicofactor. Een gezond cholesterolgehalte vermindert de kans op hart- en vaatziekten. Gezond leven is de eerste stap.

Meer informatie
TNO GEZOND LEVEN SCAN

De Gezond Leven Scan van TNO geeft inzicht in de levensstijl en houding van de werknemer.

Meer informatie
TNO DUURZAME INZETBAARHEID INDEX (DIX)

De huidige én toekomstige inzetbaarheid van de werknemer wordt in kaart gebracht aan de hand van de Duurzame Inzetbaarheid Index (DIX).

Meer informatie

Simple Check stimuleert via de Health Check (PMO) een gezonde levensstijl, door inzicht te geven in de gezondheid van personeel en direct de middelen te bieden om de vitaliteit te verbeteren.

Logo Simple Check

Copyright © 2016. All Rights Reserved

Simple Check