werkwijze

Ieder traject is uniek

Alle trajecten die wij aanbieden zijn maatwerk. Dit houdt in dat wij op alle niveaus meedenken en kunnen starten met een traject. Om een idee te geven hoe een traject eruit kan zien geven we hier de stappen van onze standaard procedure weer.

Stap voor stap

Kick off

Tijdens de kick-off presentatie wordt de werkwijze helder uitgelegd. Ook is er ruimte voor vragen. Deze presentatie kan zowel digitaal als fysiek door ons worden gegeven. Zo wordt het voor iedereen duidelijk wat ze kunnen verwachten.

Aanmelding

De aanmelding gaat meestal via een link. Deze wordt per mail verzonden. Iedereen krijgt dan toegang tot zijn of haar eigen gezondheidsportaal. Dit loopt via het ‘Johan portaal’. Door op dit portaal te werken wordt ieders privacy volledig gewaarborgd!. 

Health check

Tijdens het onderzoek staat het signaleren van zowel de fysieke als de mentale gezondheidsrisico’s centraal. Deze risico’s worden in kaart gebracht, teruggekoppeld en besproken. Daarbij wordt er vooral gekeken naar verbetermogelijkheden. 

Inzicht in de gezondheid

Op het zeer veilige persoonlijke portaal wordt duidelijk gemaakt wat goed gaat en waar verbeteringen mogelijk zijn. Door duidelijke tips en adviezen aan alle resultaten te koppelen, wordt niet alleen het bewustzijn gestimuleerd, maar er wordt ook voldoende aandacht besteed aan hoe en wat er kan worden verbeterd.

Vervolgtrajecten

Wij bieden, op basis van gedane onderzoeken, verschillende inspirerende en praktische vervolgstappen aan. Via deze programma’s worden werkgevers en werknemers begeleid naar een verbeterde levensstijl. Met uiteraard de focus op persoonlijke en professionele groei.

Klaar voor om samen te werken aan een gezondere toekomst voor jouw bedrijf?

Inzicht, onderzoek en begeleiding voor de werkgever en de medewerker op zowel mentaal als fysiek niveau.

"Niet iedereen is hetzelfde. Het is dan ook onmogelijk om iedereen op dezelfde manier te bereiken. Het unieke aan onze aanpak is dat wij voor elk wat wils hebben."

Jeffrey Schilder
Vitaliteitsprogramma manager
Studie cases

Ervaringen uit de praktijk​

Om een goed beeld te krijgen van de voordelen van het samenwerken met Simple Check gaan we in gesprek met onze klanten. Lees hieronder hun ervaringen.

Eset, Digital security

“Simple Check gaat verder dan alleen maar een Health Check, ze kijken samen naar je vitaliteitsplan en proberen je op allerlei manieren verder te helpen.”’

Nick van der Wouden

BMW Mini Amsterdam

“Wat wij een groot voordeel vonden van Simple Check is dat het hier ter plekke was. Dus dat wij niet de mensen uit de werkplek moeten halen.”

Reinier Mutsaerts (Directeur)

UMCG afdeling Bouw & Facilitair

“Ik merk dat er steeds meer mensen oprecht nieuwsgierig en geïnteresseerd zijn in wat we nu precies doen en wat het effect hiervan is. Dat is voor ons zo een positief signaal.”

Frank Werkman

Van data naar een duurzaam beleid.

Implementatie van 0-meting naar een DI beleid. Doormiddel van een Health Check krijg je heldere stuurinformatie om een effectief inzetbaarheidsbeleid op te zetten.

Klaar voor om samen te werken aan een gezondere toekomst voor jouw bedrijf?

Veilig en versleuteld

De persoonlijke testresultaten worden versleuteld opgeslagen en zijn alleen toegankelijk voor de werknemer. De opslag van data voldoet aan de strenge eisen van NEN7510 in overeenstemming met de wet- en regelgeving voor zorginstellingen en zorgprofessionals.