Vragenlijsten2021-11-03T12:22:27+01:00

Vragenlijsten

Naast het aanbieden van een Health Check, kun je er ook voor kiezen om diverse vragenlijsten in te zetten. Al onze vragenlijsten zijn gevalideerd door TNO.

TNO: Gezond Leven Scan

De Gezond Leven Scan van TNO geeft inzicht in de levensstijl en houding van de werknemer.

Meer informatie

DIX

De huidige én toekomstige inzetbaarheid van de werknemer wordt in kaart gebracht aan de hand van de Duurzame Inzetbaarheid Index (DIX).

Meer informatie
Vrouw met kop thee achter de laptop werkplek
Samenwerkende mensen vergaderen

mini-DIX

Dit is een kortere variant van de DIX vragenlijst, maar stipt wel alle relevante onderwerpen aan.

Meer informatie

PSA

Een derde van het ziekteverzuim in Nederland wordt veroorzaakt door werkgerelateerde psychische klachten. Daarmee is psychosociale arbeidsbelasting (PSA) de meest voorkomende beroepsziekte in ons land.

Meer informatie
Man op de fiets met bewegende achtergrond

TNO: KOBA-DI tool

De KOBA-DI tool is een rekentool die direct inzicht geeft in wat duurzame inzetbaarheid een bedrijf oplevert. Met het inzicht in kosten en baten, kunnen werkgevers tot verantwoorde investeringsbeslissingen komen.

Meer informatie

Organisatiescan

Deze scan is opgebouwd uit verschillende modules. Deze modules zijn; ambities, ontwikkelingen, inzetbaarheid vraagstukken, bedrijfsscan, middelen analyse, de Kosten Baten tool duurzame inzetbaarheid​.

Meer informatie
Organisatiescan

De Leiderschapsscan

De tool om erachter te komen of diegene in leidinggevende posities duurzaam inzetbaar zijn.

Meer informatie

Privacy gewaarborgd**

De persoonlijke testresultaten worden beveiligd opgeslagen en zijn alleen voor de deelnemer beschikbaar. Niet voor  collega’s, niet voor Simple Check en niet voor de werkgever. De opslag van de medische gegevens voldoet aan strenge eisen in overeenstemming met de wet- en regelgeving voor zorginstellingen en zorgprofessionals. Meer hierover lees je op onze pagina Behoud van privacy.

Referenties

Logo Schweppes

“Simple Check sprak ons aan vanwege de online mogelijkheden, de toegankelijkheid van de health check en de gebruiksvriendelijkheid voor de medewerkers.” 

Marit Tuinhof, Schweppes International Limited
Lees meer

Ervaar het zelf. Probeer vrijblijvend de demo.

gratis demo

[gravityform id=”34″ title=”true” description=”false”]