Medewerker

Vragenlijsten voor medewerkers

DIX

De huidige én toekomstige inzetbaarheid van de werknemer wordt in kaart gebracht aan de hand van de Duurzame Inzetbaarheid Index (DIX). De volgende onderwerpen worden uitgevraagd:

PSA

Deze vragenlijst geeft inzicht hoe Psychosociale arbeidsbelasting wordt herkend, kan worden verminderd of voorkomen. Het biedt waardevolle informatie om uitval te voorkomen. Zo wordt gekeken naar:

Leefstijl Check Basis

Tijdens de Leefstijlcheck krijg je waardevol inzicht in jouw levensstijl en houding. Deze scan is onderverdeeld in verschillende onderdelen, waaronder leefstijlgedrag, houding en cultuur. 

Arbeidsomstandigheden

De Arbeidsomstandigheden scan biedt een gedetailleerd inzicht in de omstandigheden waaronder medewerkers werken. Het onderzoekt verschillende thema’s met invloed op werkomgeving en welzijn: 

Fysieke belasting

Klachten aan het bewegingsapparaat veroorzaken een derde van het verzuim.  De kosten hiervoor zijn hoog. Het belang van een goed inzicht in de fysieke belasting en mogelijke risico’s die dit met zich meebrengt is duidelijk. Er is een keuze uit 

Onregelmatige werktijden

Met onze uitgebreide vragenlijst bieden we waardevol inzicht in de effecten van werken in onregelmatige werktijden en ploegendiensten, en de factoren die hierop van invloed zijn.

Mini DIX

De Mini-DIX is een korte versie van de complete vragenlijst van de DIX maar stipt wel alle relevante onderwerpen aan. De Mini-DIX geeft helder weer jij het werk en de omgeving ervaart. De scores zijn een weergave van de persoonlijke beleving op dit moment.

Leefstijlcheck uitgebreid

De Leefstijlcheck uitgebreid is speciaal ontwikkeld om goed voor jezelf te kunnen zorgen en daarmee jouw immuniteit en weerstand zo goed mogelijk te bewaken. Via deze vragenlijst ontvang je concrete richtlijnen over hoe je jouw levensstijl kunt verbeteren. Onderdelen van deze vragenlijst zijn:

Beeldschermwerk

De Beeldschermwerk vragenlijst is een krachtig instrument dat specifiek is ontworpen voor beeldschermwerkers. Het biedt waardevolle inzichten op individueel en groepsniveau over de gezondheidseffecten van langdurig werken met beeldschermen. Dit wordt er gemeten:

Management

Vragenlijsten voor management

TNO KOBA DI Tool

De KOBA-DI tool ondersteunt bij het nemen van de juiste beslissingen om de duurzame inzetbaarheid te verbeteren, productiviteitsverlies te verminderen en medewerkers duurzaam inzetbaar te houden.

Organisatiescan

De organisatiescan is bedoeld om met inzicht in alle beschikbare instrumenten en middelen tot een goede organisatie analyse te komen.

Deze scan bestaat uit de volgende modules;

Leidinggevende scan

Deze scan is gericht op leidinggeven aan duurzame inzetbaarheid. Hiermee wordt wordt helder welke zaken goed gaan en wat verbetering behoeft. Daarbij levert de scan stuurinformatie om de leidinggevende goed te faciliteren. De scan levert inzicht in:

Feedback Leidinggevende

De feedbackvragenlijst voor leidinggevenden is een waardevol instrument dat inzicht geeft in de manier waarop jouw leiderschapsstijl overeenkomt met hoe dit door jouw teamleden wordt ervaren. Door deze inzichten te verkrijgen, kun je gerichte stappen nemen om jouw leiderschapsstijl te verbeteren en een positieve werkomgeving te creëren waarin medewerkers gedijen.

Data als stuur informatie
HR analytics & Groepsrapportage

Op het HR Analytics dashboard staan de anonieme (!) groepsresultaten. Simple Check maakt op basis van deze informatie een uitgebreide groepsrapportage. Deze wordt dan besproken met een van onze Duurzaam Inzetbaarheidsadviseurs. Door middel van deze data heeft HR belangrijke handvatten om een passend én duurzaam beleid aan te bieden op het gebied van gezondheid en welzijn. Dit kan door het aanbieden van passende interventies,  content en advies gericht op duurzame inzetbaarheid. Dit portaal is in samenwerking met het softwarebedrijf ‘JOHAN’ ontwikkeld.

Meer over onze dashboards

Veilig en versleuteld

De persoonlijke testresultaten worden versleuteld opgeslagen en zijn alleen toegankelijk voor de werknemer. De opslag van data voldoet aan de strenge eisen van NEN7510 in overeenstemming met de wet- en regelgeving voor zorginstellingen en zorgprofessionals.

Klaar voor om samen te werken aan een gezondere toekomst voor jouw bedrijf?