Online portaal

Op het (uiterst beveiligd) persoonlijk dashboard  krijgen deelnemers inzicht hebben in hun fysieke en mentale gezondheid. Hierdoor kunnen ze gericht werken aan een gezonde leefstijl. Door middel van inspirerende artikelen en adviezen die aansluiten bij de resultaten.

Voor HR-managers is er het HR Analytics dashboard, waar actuele en anonieme data op organisatieniveau inzichtelijk is. Deze stuurinformatie helpt bij het nemen van de juiste beslissingen en het bevorderen van de vitaliteit, werkvermogen en employability van alle medewerkers binnen de organisatie.

Health Dashboards

Ontdek de mogelijkheden.

Persoonlijk Dashboard

Op ons -uiterst beveiligd* en persoonlijk- dashboard staan de testresultaten duidelijk weergegeven. In dit portaal krijgen alle deelnemers van de Health Check inzicht in zijn of haar fysieke en mentale gezondheid. Dit ‘gezondheidsportaal’ biedt ook de mogelijkheid om gericht en gemotiveerd te werken aan een gezonde leefstijl. Op het Online Dashboard staan inspirerende informatieve artikelen, adviezen en onderzoeken gericht op een gezonde leefstijl. Daarbij is er de mogelijkheid om interventies direct te koppelen aan de resultaten.

Meer informatie

Organisatie Dashboard

Met het HR Analytics dashboard heb je als HR manager altijd inzage in actuele en anonieme(!) data en rapportages op organisatieniveau. Hiermee wordt data belangrijke stuurinformatie die aansluit bij wat er speelt binnen jouw organisatie. Zo lukt het om de juiste beslissingen te nemen en gericht te werken aan de vitaliteit, het werkvermogen en de employability van alle medewerkers.

Meer informatie

Ook is het mogelijk om op het dashboard alle interventies en vervolgtrajecten te koppelen aan de resultaten.

Veilig en versleuteld

De persoonlijke testresultaten worden versleuteld opgeslagen en zijn alleen toegankelijk voor de werknemer. De opslag van data voldoet aan de strenge eisen van NEN7510 in overeenstemming met de wet- en regelgeving voor zorginstellingen en zorgprofessionals.