Preventief medisch onderzoek

Visustest

De manier waarop je leeft heeft invloed op de kwaliteit van je ogen. Je hebt een goede conditie nodig om voorwerpen in de verte en van dichtbij scherp te kunnen zien. Bij een slechte conditie gebruikt het lichaam onnodig veel energie om een beeld comfortabel waar te nemen. Het is daarom verstandig om de ogen regelmatig te laten controleren.

1. Health Check op elk gewenste locatie

2. Data vertalen naar concrete stappen

3. Begeleiding bij het opzetten van jouw DI beleid

4. Aanpak afgestemd op de doelgroep

Wat wordt er gemeten?

De beeldschermtest is interessant wanneer je langer dan 2 uur per dag achter de computer werkt.

Om een gezond zicht te behouden is het belangrijk dat eventuele zichtproblemen vroegtijdig worden gesignaleerd. Want ook voor je ogen geldt: voorkomen is beter dan genezen. 

Bij deze test wordt er naar de sterkte van beide ogen gekeken en ook het linker- en rechter oog los van elkaar. We kunnen zo zien hoe sterk jouw ogen zijn waarbij we de ogen beoordelen op zeer goed, goed of slecht/onvoldoende. Een specifieke oogsterkte kunnen we helaas niet meten. Indien je een (lees)bril hebt, kunnen we tijdens deze test kijken of deze bril nog op juiste sterkte is. Dit is een preventieve meting. 

Klaar voor om samen te werken aan een gezondere toekomst voor jouw bedrijf?

Inzicht, onderzoek en begeleiding voor de werkgever en de medewerker op zowel mentaal als fysiek niveau.

Heb je nog vragen? Wij nemen de tijd voor jou.

Plan een afspraak met één van onze adviseurs. Bel ons of kies zelf een datum en tijdstip wanneer het jou uitkomt.

Veilig en versleuteld

De persoonlijke testresultaten worden versleuteld opgeslagen en zijn alleen toegankelijk voor de werknemer. De opslag van data voldoet aan de strenge eisen van NEN7510 in overeenstemming met de wet- en regelgeving voor zorginstellingen en zorgprofessionals.