HR dashboard

HR Analytics

Met het HR Analytics dashboard heb je als HR manager altijd inzage in actuele en anonieme(!) data en rapportages op organisatieniveau. Hiermee wordt data belangrijke stuurinformatie die aansluit bij wat er speelt binnen jouw organisatie. Zo lukt het om de juiste beslissingen te nemen en gericht te werken aan de vitaliteit, het werkvermogen en de employability van alle medewerkers.

Simple Check hecht veel belang aan ieders privacy. Vandaar dat wij ervoor hebben gekozen om samen te werken met het software bedrijf Johan.nl 

Rapportages

Na de Health Check ontvangt HR een uitgebreide (anonieme!) rapportage gebaseerd op de data uit het HR Analytics dashboard. Deze rapportage is opgebouwd uit de data van de aangeboden vragenlijsten en de fysieke metingen. Hierdoor krijg je een helder beeld van hoe de mentale en fysieke gezondheid wordt ervaren en welke metingen daar feitelijk bij aansluiten. Door vooraf bepaalde segmentaties toe te passen kunnen er verbanden gelegd worden richting functies en bijvoorbeeld locaties. Zo biedt het dashboard de mogelijkheid om verschillende databronnen te combineren.

Een compleet beeld van de vitaliteit van jouw bedrijf

Door inzage te hebben in zowel de fysieke als de mentale metingen en door de verbanden te kunnen leggen is het HR portaal de bron voor belangrijke databronnen. Koppel bijvoorbeeld de verzuimgegevens met resultaten op het gebied van mentale vermoeidheid of werkdruk en krijg direct meer inzicht in belangrijke oorzaken van verzuim. Benieuwd naar ons HR-Analytics dashboard? Vraag hier een demostratie aan!

Privacy gewaarborgd​

Met het analytics dashboard hebben organisaties altijd toegang tot actuele data. Deze data is anoniem en niet herleidbaar naar het individu.
De testresultaten worden beveiligd opgeslagen en zijn alleen beschikbaar voor de deelnemer*. Niet voor collega’s, niet voor Simple Check en niet voor de werkgever. De opslag van medische gegevens voldoet aan strenge eisen in overeenstemming met de wet- en regelgeving voor zorginstellingen en zorgprofessionals. Voor meer informatie zie onze privacyverklaring.

Door te werken op het Johan portaal werken wij op een onafhankelijk digitaal systeem. In dit systeem hebben medewerkers hun eigen gezondheidsportaal en krijgen ze direct inzicht in hun resultaten met daarbij gekoppelde tips en belangrijke informatie om gezondheidsrisico’s te beperken. Daarbij heeft HRM en de werkgever direct toegang tot actuele data om zo te kunnen werken aan een gezonde en veilige werkomgeving.

Veilig en versleuteld

De persoonlijke testresultaten worden versleuteld opgeslagen en zijn alleen toegankelijk voor de werknemer. De opslag van data voldoet aan de strenge eisen van NEN7510 in overeenstemming met de wet- en regelgeving voor zorginstellingen en zorgprofessionals.