Online dashboard

Persoonlijk dashboard

Op ons -uiterst beveiligd* en persoonlijk- dashboard staan de testresultaten duidelijk weergegeven. In dit portaal krijgen alle deelnemers van de Health Check inzicht in zijn of haar fysieke en mentale gezondheid. Dit ‘gezondheidsportaal’ biedt ook de mogelijkheid om gericht en gemotiveerd te werken aan een gezonde leefstijl. Op het Online Dashboard staan inspirerende informatieve artikelen, adviezen en onderzoeken gericht op een gezonde leefstijl. Daarbij is er de mogelijkheid om interventies direct te koppelen aan de resultaten. 

Persoonlijk

Dit portaal is alleen toegankelijk voor de deelnemer van de Health Check. Op het portaal worden alle resultaten zichtbaar en zijn de tips en adviezen gekoppeld aan de resultaten. Hierdoor is het voor iedereen anders. En blijft het uitermate persoonlijk.

De persoonlijke testresultaten worden beveiligd opgeslagen en zijn alleen voor de deelnemer beschikbaar. Niet voor  collega’s, niet voor Simple Check en niet voor de werkgever. De opslag van de medische gegevens voldoet aan strenge eisen in overeenstemming met de wet- en regelgeving voor zorginstellingen en zorgprofessionals. Meer hierover zie onze pagina Behoud van privacy.

Investeren in gezondheid

Door (preventieve) aandacht voor jouw gezondheid, welzijn en vitaliteit kunnen veel gezondheidsrisico’s worden voorkomen. Vitale mensen zijn minder snel gestrest, actief en mentaal sterk. Investeren in gezondheid voorkomt chronische klachten, verzuim en verhoogt de kans op een leven in balans. Niet alleen tijdens het werkende leven maar ook tijdens de belangrijke jaren na de pensioengerechtigde leeftijd.

Veilig en versleuteld

De persoonlijke testresultaten worden versleuteld opgeslagen en zijn alleen toegankelijk voor de werknemer. De opslag van data voldoet aan de strenge eisen van NEN7510 in overeenstemming met de wet- en regelgeving voor zorginstellingen en zorgprofessionals.