Ons aanbod

Health Check

Onze basis Health Check (PMO) bestaat uit een aantal metingen en een vragenlijst over leefstijlkeuzes. Deze wordt besproken met onze specialisten op het gebied van gezondheid en leefstijl. 

Vragenlijsten

De Health Check kan worden aangevuld met passende vragenlijsten. Na deelname krijg je direct inzicht en tips om ermee aan de slag te gaan.

Dashboard

Op het -uiterst beveiligde- persoonlijke gezondheidsdashboard krijg je direct inzicht in jouw resultaten. Wat gaat goed? En wat kan beter? Daarbij vind je tips en informatie gericht op jouw resultaten.

HR rapportage

Simple Check maakt op basis van de eindresultaten een overzichtelijke groepsrapportage met daarbij een conclusie en advies. Deze rapportage is anoniem, en dus nooit herleidbaar naar het individu.

Vervolgtrajecten

Aansluitend op het onderzoek zijn er diverse vervolgtrajecten beschikbaar. Alle bestaande interventies kunnen overzichtelijk worden aangeboden op het portaal, passend bij de resultaten.

 

Inspiratieplein

Het online inspiratieplein is een informatief en inspirerend platform. Om direct gericht te werken aan mogelijke verbeterpunten op het gebied van welzijn en een gezonde levensstijl.

Communicatiepakket

Communicatie is de sleutel tot succes! Laat je inspireren door ons breed assortiment op het gebied van content, filmpjes, posters, flyers, artikelen en nog veel meer. 

Al onze trajecten zijn maatwerk. Dit houdt in dat we op alle niveaus meedenken en kunnen starten met een traject.​

Talitha Rijken
Adviseur duurzame inzetbaarheid

Klaar voor om samen te werken aan een gezondere toekomst voor jouw bedrijf?

Inzicht, onderzoek en begeleiding voor de werkgever en de medewerker op zowel mentaal als fysiek niveau.

Veilig en versleuteld

De persoonlijke testresultaten worden versleuteld opgeslagen en zijn alleen toegankelijk voor de werknemer. De opslag van data voldoet aan de strenge eisen van NEN7510 in overeenstemming met de wet- en regelgeving voor zorginstellingen en zorgprofessionals.