Vragenlijsten

Leefstijl Check

Deze vragenlijst is speciaal ontwikkeld om goed voor jezelf te kunnen zorgen en daarmee jouw immuniteit en weerstand zo goed mogelijk te bewaken. De vragen geven inzicht in onderwerpen als beweging, voeding, leefstijl en mentale weerbaarheid, waarbij je concrete richtlijnen ontvangt over hoe je jouw levensstijl kunt verbeteren. Het komt vaak voor dat het niet altijd duidelijk is welke keuzes het beste bij je passen en welke gevolgen een leefstijlkeuze heeft op het gebied van jouw fysieke én mentale gezondheid. Door deze vragenlijst wordt duidelijk of je misschien in een risicogroep valt. Denk hierbij aan bijvoorbeeld veel binnen werken, weinig kunnen bewegen, het volgen van een dieet, vegetarisch eten, allergieën et cetera. Dit heeft allemaal invloed op jouw immuniteit en weerstand. 

1. Health Check op elk gewenste locatie

2. Data vertalen naar concrete stappen

3. Begeleiding bij het opzetten van jouw DI beleid

4. Aanpak afgestemd op de doelgroep

Wat levert deze check op?

Het verbeteren van bepaalde aspecten binnen jouw leefstijl kan echt een positieve invloed hebben op jouw algehele gezondheid en welzijn. Zo wordt er niet alleen gekeken of je voldoende groentes eet, maar ook of je voldoende varieert en welke voedingsstoffen mogelijk te weinig voorkomen in jouw eetpatroon. Dus door deze vragenlijst wordt duidelijk of je misschien in een risicogroep valt doordat je bepaalde voedingsstoffen, vitamines of mineralen onvoldoende binnen krijgt. Dit kan te maken hebben met je leefstijl en met de daarbij behorende keuzes. Denk hierbij ook aan bijvoorbeeld een tekort aan vitamine D door veel binnen werken, te weinig spierkracht ontwikkeling doordat men het idee heeft dat er al voldoende bewogen wordt gedurende de werkdag, te weinig belangrijke voedingsstoffen binnenkrijgen door het volgen van een dieet, vegetarisch eten of een allergie et cetera. Onwetendheid of onvoldoende bewustwording op het gebied van gezondheid speelt hierbij vaak een grote rol.

Persoonlijk vitaliteitsdashboard

Na het invullen van de vragenlijst krijg je direct toegang tot ons uiterst beveiligd en persoonlijk vitaliteitsdashboard, waar je jouw resultaten kunt bekijken. Dit dashboard biedt een overzichtelijke weergave van jouw leefstijl. Daarbij bieden wij jou, op basis van de resultaten, gerichte adviezen, praktische tips en waardevolle informatie die specifiek zijn afgestemd op het verbeteren van jouw leefstijl en gezondheid. Of het nu gaat om het verhogen van jouw dagelijkse beweging, het maken van bewuste voedingskeuzes, het implementeren van stressmanagementtechnieken of het bevorderen van een positieve mindset, ons dashboard voorziet jou van bruikbare tools om jouw doelen te bereiken. 

Verhogen van jouw weerstand

Om jouw weerstand te bewaken of zelfs te verbeteren is een gezonde levensstijl enorm belangrijk. Dit wil zeggen: zowel gezond eten, als voldoende slapen en de nodige lichaamsbeweging. Kies voor zo min mogelijk bewerkte voeding, voldoende eiwitten en geef je lichaam wat het nodig heeft om een goede weerstand op te bouwen. Door deze vragenlijst weet je direct of je goed bezig bent of dat er bepaalde aspecten verbeterd kunnen worden.

Klaar voor om samen te werken aan een gezondere toekomst voor jouw bedrijf?

Inzicht, onderzoek en begeleiding voor de werkgever en de medewerker op zowel mentaal als fysiek niveau.

Heb je nog vragen? Wij nemen de tijd voor jou.

Plan een afspraak met één van onze adviseurs. Bel ons of kies zelf een datum en tijdstip wanneer het jou uitkomt.

Veilig en versleuteld

De persoonlijke testresultaten worden versleuteld opgeslagen en zijn alleen toegankelijk voor de werknemer. De opslag van data voldoet aan de strenge eisen van NEN7510 in overeenstemming met de wet- en regelgeving voor zorginstellingen en zorgprofessionals.