Vragenlijsten

Feedback leidinggevende

De feedbackvragenlijst voor leidinggevenden is een waardevol instrument dat inzicht geeft in de manier waarop jouw leiderschapsstijl overeenkomt met hoe dit door jouw teamleden wordt ervaren. Door deze inzichten te verkrijgen, kun je gerichte stappen nemen om jouw leiderschapsstijl te verbeteren en een positieve werkomgeving te creëren waarin medewerkers gedijen. Door het inzetten van deze tool verbeter je niet alleen jouw eigen vaardigheden, ook jouw teamleden worden meegenomen in de vaardigheden rondom feedback geven en ontvangen. Dit vergroot het vertrouwen en de betrokkenheid binnen het team.

1. Health Check op elk gewenste locatie

2. Data vertalen naar concrete stappen

3. Begeleiding bij het opzetten van jouw DI beleid

4. Aanpak afgestemd op de doelgroep

Doel

Door het invullen van de vragenlijst krijg je een duidelijk beeld van jouw sterke punten en mogelijke verbeterpunten op het gebied van feedback en communicatie. Dit stelt je in staat om je als leidinggevende gericht te ontwikkelen en zo te zorgen voor het verbeteren van het werkvermogen, de vitaliteit, het werkplezier en de productiviteit van iedereen binnen het team.

Belang van feedback

  • Het ontvangen van feedback op een constructieve en prettige manier is essentieel voor jouw eigen groei en de verbetering van jouw leidinggevende vaardigheden. Door middel van de feedbackvragenlijst kun je ontdekken hoe je jouw feedbackvaardigheden verder kunt ontwikkelen en optimaliseren. Het bewust worden van jouw manier van leidinggeven stelt je in staat om effectiever te communiceren, beter in te spelen op de behoeften van jouw team en hun betrokkenheid en motivatie te vergroten.

Creëer een positieve werkomgeving

Een goede feedbackcultuur is de basis voor een positieve werkomgeving waarin medewerkers kunnen groeien en excelleren. Door de resultaten van de feedbackvragenlijst te gebruiken, kun je de juiste stappen nemen om de feedbackcultuur te verbeteren en een omgeving te creëren waarin open communicatie en ontwikkeling worden gestimuleerd. Door medewerkers kennis te laten maken met de voordelen van het, op de juiste manier, geven en ontvangen van constructieve feedback, zijn ze ook in staat zichzelf verder te ontwikkelen en hun werkprestaties verbeteren, wat uiteindelijk bijdraagt aan het succes van het team en de organisatie.

Klaar voor om samen te werken aan een gezondere toekomst voor jouw bedrijf?

Inzicht, onderzoek en begeleiding voor de werkgever en de medewerker op zowel mentaal als fysiek niveau.

Heb je nog vragen? Wij nemen de tijd voor jou.

Plan een afspraak met één van onze adviseurs. Bel ons of kies zelf een datum en tijdstip wanneer het jou uitkomt.

Veilig en versleuteld

De persoonlijke testresultaten worden versleuteld opgeslagen en zijn alleen toegankelijk voor de werknemer. De opslag van data voldoet aan de strenge eisen van NEN7510 in overeenstemming met de wet- en regelgeving voor zorginstellingen en zorgprofessionals.