Vragenlijsten

Onregelmatige werktijden en ploegendiensten vragenlijst

Met onze uitgebreide vragenlijst bieden we waardevol inzicht in de effecten van werken in onregelmatige werktijden en ploegendiensten, en de factoren die hierop van invloed zijn. Deze specifiek ontworpen vragenlijst omvat elementen van andere vragenlijsten, maar de vragen zijn gericht op dit specifieke onderwerp. We gaan dieper in op verschillende aspecten om een volledig beeld te krijgen van de situatie van medewerkers die met onregelmatige werktijden te maken hebben.

1. Health Check op elk gewenste locatie

2. Data vertalen naar concrete stappen

3. Begeleiding bij het opzetten van jouw DI beleid

4. Aanpak afgestemd op de doelgroep

Vragenlijst meet verschillende belangrijke gebieden, waaronder:

Persoonlijke omstandigheden: Hierbij kijken we naar de samenstelling van het huishouden en het chronotype van de medewerker. Deze factoren kunnen van invloed zijn op hoe iemand omgaat met onregelmatige werktijden en ploegendiensten.

Onregelmatige werktijden: We onderzoeken het type diensten en het aantal jaren werkervaring met onregelmatige werktijden. Dit geeft inzicht in de mate van blootstelling aan deze werkomstandigheden.

Werkomstandigheden: Hierbij kijken we naar aspecten zoals verlichting, veiligheid en sociale steun op de werkvloer. Deze factoren kunnen invloed hebben op het welzijn en de ervaring van medewerkers die met onregelmatige werktijden werken.

Leefstijl: We bekijken de verschillende aspecten van de leefstijl, zoals beweging, roken, alcoholgebruik, voeding en ontspanning. Deze informatie is essentieel om te begrijpen hoe medewerkers hun levensstijl beheren en welke uitdagingen ze mogelijk ervaren bij het handhaven van gezonde gewoonten in het kader van onregelmatige werktijden.

Gezondheid: We meten de algehele gezondheid, vermoeidheidsniveaus en herstelbehoefte van medewerkers. Dit biedt inzicht in hoe het werken in onregelmatige werktijden van invloed kan zijn op hun welzijn en gezondheid.

Toekomstperspectief: We onderzoeken hoe lang iemand verwacht in staat te zijn om te werken in onregelmatige werktijden en of er behoefte is aan aanpassingen. Dit helpt bij het identificeren van mogelijke knelpunten en mogelijke oplossingen.

Voordelen van deze vragenlijst

  • Door middel van deze vragenlijst krijgen medewerkers inzicht in de specifieke effecten van het werken in onregelmatige werktijden en ploegendiensten. Daarnaast biedt het waardevolle aanknopingspunten en concrete adviezen om mogelijke knelpunten aan te pakken en te verbeteren. Ons doel is om medewerkers te ondersteunen en inzicht te bieden in de impact van hun werktijden, evenals handvatten te bieden om eventuele uitdagingen aan te pakken en hun welzijn te bevorderen

Klaar voor om samen te werken aan een gezondere toekomst voor jouw bedrijf?

Inzicht, onderzoek en begeleiding voor de werkgever en de medewerker op zowel mentaal als fysiek niveau.

Heb je nog vragen? Wij nemen de tijd voor jou.

Plan een afspraak met één van onze adviseurs. Bel ons of kies zelf een datum en tijdstip wanneer het jou uitkomt.

Veilig en versleuteld

De persoonlijke testresultaten worden versleuteld opgeslagen en zijn alleen toegankelijk voor de werknemer. De opslag van data voldoet aan de strenge eisen van NEN7510 in overeenstemming met de wet- en regelgeving voor zorginstellingen en zorgprofessionals.