Vragenlijsten

Leidinggevende Scan

Bij Simple Check begrijpen we dat de rol van leidinggevenden cruciaal maar complex is als het gaat om het begeleiden van medewerkers naar duurzame inzetbaarheid. Met onze Leidinggevende Scan bieden we inzicht in de belangrijkste vaardigheden, kennis en ondersteuning die leidinggevenden nodig hebben om hun rol effectief uit te voeren.

1. Health Check op elk gewenste locatie

2. Data vertalen naar concrete stappen

3. Begeleiding bij het opzetten van jouw DI beleid

4. Aanpak afgestemd op de doelgroep

Doel

De Leidinggevende Scan heeft als doel bewustwording te creëren en duidelijk te maken wat goed gaat en waar nog verbetering nodig is. Op groepsniveau biedt de scan stuurinformatie aan werkgevers om leidinggevenden effectief te faciliteren.

De scan onderzoekt verschillende onderdelen, waaronder leiderschapscompetenties en voorwaarden voor goed leiderschap. Dit omvat onder andere kennis over duurzame inzetbaarheid, het kunnen herkennen van risico’s en inzicht hebben in de nodige steun en middelen voor verdere begeleiding.

Voordelen

  • Onze Leidinggevende Scan draagt bij aan de versterking van de rol van leidinggevenden als het gaat om duurzame inzetbaarheid. Het helpt bij het creëren van een werkcultuur die duurzame inzetbaarheid bevordert en ondersteunt leidinggevenden bij het faciliteren en begeleiden van medewerkers om aan duurzame inzetbaarheid te werken.

Gebruik van de Leidinggevende Scan

Deze leidinggevende scan wordt vaak ingezet als onderdeel van ons leidinggevende programma, maar kan ook worden gebruikt als ondersteuning voor bv. functioneringsgesprekken. De uitkomsten kunnen individueel of in groepsverband besproken worden. Wil je meer weten? 

Meer over het leidinggevende programma

Klaar voor om samen te werken aan een gezondere toekomst voor jouw bedrijf?

Inzicht, onderzoek en begeleiding voor de werkgever en de medewerker op zowel mentaal als fysiek niveau.

Heb je nog vragen? Wij nemen de tijd voor jou.

Plan een afspraak met één van onze adviseurs. Bel ons of kies zelf een datum en tijdstip wanneer het jou uitkomt.

Veilig en versleuteld

De persoonlijke testresultaten worden versleuteld opgeslagen en zijn alleen toegankelijk voor de werknemer. De opslag van data voldoet aan de strenge eisen van NEN7510 in overeenstemming met de wet- en regelgeving voor zorginstellingen en zorgprofessionals.