Wij zijn Simple Check

Simple Check geeft inzicht in de gezondheid van werknemers middels een health check. Onze gezondheidstest creëert bewustwording en is een steuntje in de rug om gezonder te leven. Gezonde mensen halen meer uit zichzelf, zijn doelgerichter, zichtbaar beter in balans en zowel zakelijk als privé succesvoller. Voor de continuïteit van organisaties is vitaliteit daarom van groot belang. Het is de basis voor een duurzaam HR-beleid. Resultaat; verhoogde productiviteit, betere prestaties en langdurige inzetbaarheid.

Duurzame inzetbaarheid

Simple Check ondersteunt werkgevers en werknemers op onderwerpen als vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Simple Check biedt gezondheidschecks aan waarbij een medewerker inzicht krijgt in eigen mentale en fysieke gezondheid. Dit inzicht maakt de medewerker bewust van hoe het met de gezondheid gesteld is. Uit onderzoek blijkt dat 60% van de werknemers na een gezondheidscheck op eigen kracht een gezondere leefstijl kiest. Simple Check werkt vanuit een positieve, energieke en bevlogen aanpak voor vitaliteit bij mensen en organisaties. Dit is onze passie, specialisatie en vak. Wij werken doelgericht en motiveren werknemers en werkgevers van binnenuit.

Simple Check stimuleert via de Health Check (PMO) een gezonde levensstijl, door inzicht te geven in de gezondheid van personeel en direct de middelen te bieden om de vitaliteit te verbeteren.

Logo Simple Check

Copyright © 2016. All Rights Reserved

Simple Check