Over ons2020-02-06T09:54:31+01:00

Over ons 

Simple Check brengt voor een bedrijf duidelijk in kaart waar de grootste ‘bedreigingen’ kunnen zijn op gebied van de fysieke en mentale gesteldheid van de medewerkers. 

Simple Check is gespecialiseerd in het uitvoeren van Preventief Medisch Onderzoek en het creëren van bewustwording binnen het gehele bedrijf. Dit wordt gedaan door specialisten op elk gewenste locatie. Deze mobiele manier van werken werkt zowel laagdrempelig als kostenbesparend. Het bedrijf is uniek in Nederland door de mobiliteit en de helderheid van het product.

De cultuur

De vriendelijke en open (heldere) cultuur van Simple Check vormt een belangrijke toegevoegde waarde richting de HRM / P&O-medewerkers.

Werken bij Simple Check betekent werken in een open, toegankelijke en creatieve omgeving. Het bedrijf kenmerkt zich door haar ondernemende dynamiek en haar wens om in samenwerking met de klant het gewenste resultaat te bereiken. Dit gaat verder dan gebruikelijke klantgerichtheid.

Projecten worden in samenwerking met de opdrachtgever van te voren zorgvuldig ingekaderd.  Met heldere doelstellingen en transparante samenwerking. De werkwijze van Simple Check is gericht op het credo: ’We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen’.

De medewerkers spreken elkaar aan op resultaten en staan open voor feedback. De mensen die er werken zijn positief, klant- en servicegericht en kunnen makkelijk met de klant meebewegen. Het gaat er bij Simple Check niet alleen om wat je kunt maar ook wie je bent en waar je voor staat.

Medewerkers Simple Check

De medewerkers van Simple Check zijn jong (van geest) en dynamisch. Zij zetten zich zowel gezamenlijk als individueel in om het beste resultaat voor hun opdrachtgevers te bewerkstelligen. Ze zijn positief kritisch, vullen elkaar aan en versterken elkaar waar nodig.

Ze streven voortdurend naar het leveren van diensten die zich onderscheiden op het vlak van gezondheid, duurzaamheid en bewustwording. Om op die manier de lange-termijn investering, die hun klanten in duurzame inzetbaarheid doen, rendabel te maken. 

De mensen van de Simple Check vormen de kracht van het bedrijf.

[gravityform id=”18″ title=”true” description=”false”]

Logo Simple Check

Simple Check en de werknemer

Door een samenwerking met Simple Check verzekerd u uw werknemer van een innovatief en op maat gemaakt onderzoek. U garandeert dat alle testresultaten veilig, betrouwbaar en persoonlijk zijn. De fysieke en mentale gezondheid van uw werknemer wordt op een overzichtelijke en simpele manier in kaart gebracht met een positieve tone of voice. Uw werknemer krijgt gerichte handvatten en wordt geïnspireerd middels creatieve interventies om in ‘beweging’ te komen en zo de gezondheid, in de breedste zin van het woord, in het dagelijks leven te verbeteren. Hierdoor biedt u een basis voor een vitaal, productief en gelukkig leven.

Samenwerken met Simple Check

Wanneer u, als werkgever, een samenwerking met Simple Check aangaat dan bent u verzekerd van maatwerk met als resultaat het in kaart brengen van de fysieke en mentale bedrijfsrisico’s. Dit gebeurt op een overzichtelijke en innovatieve manier. Vanuit daar krijgt u handvatten toegereikt om middels simpele en creatieve interventies de medewerkers in ‘beweging’ te krijgen en zo de duurzame inzetbaarheid, in de breedste zin van het woord, binnen uw organisatie te verbeteren. Hierdoor voelen uw werknemers zich gezien en wordt een stabiele werkomgeving gecreëerd, met als doel verhoging van de productiviteit en aanwezigheid.

Missie

Simple Check is de bron die heel werkend Nederland inspireert om zowel de fysieke als de mentale gezondheid te bewaken en te bevorderen.

Visie

Door op een positieve en heldere manier bewustwording te creëren, ambieert Simple Check mensen ‘in beweging’ te krijgen.

Referenties

Logo Schweppes

“Simple Check sprak ons aan vanwege de online mogelijkheden, de toegankelijkheid van de health check en de gebruiksvriendelijkheid voor de medewerkers.” 

Marit Tuinhof, Schweppes International Limited
Lees meer

Ervaar het zelf. Probeer vrijblijvend de demo.

gratis demo

[gravityform id=”34″ title=”true” description=”false”]