Coaching & Begeleiding

Onze coachtrajecten bieden een waardevolle bron om positieve verandering te stimuleren en een duurzame groei te bevorderen. Zowel op persoonlijk als professioneel vlak.

Of het nu gaat om leefstijlkeuzes, omgaan met stress, het ontwikkelen of verbeteren van leiderschapsvaardigheden, het bereiken van een gezonde balans tussen werk en privéleven, of het voorkomen van burn-out, wij hebben de expertise om persoonlijke ondersteuning en begeleiding aan te bieden.

coachtrajecten
Burn-out

Leer van deze situatie door het (h)erkennen van de energielek en het hervinden van je energiebronnen.

Meer informatie

Burn-out preventie

Herken op tijd de signalen en voorkom een burn-out. Maak keuzes vanuit jouw normen, waarden en drijfveren. 

Meer informatie

 

Omgaan met stress

Ervaar wat stress met je doet en hoe je het best met stressvolle situaties om kunt gaan. Wat kun je zelf doen?

Meer informatie

"Ik heb geleerd waar ik voor sta en waar ik mijn bed voor uit kom! Dit inzicht geeft me een heerlijk vrij gevoel en ik ben een zelfverzekerder mens geworden!

Inge Keuten
Category manager
Persoonlijk Leiderschap

Door het vergroten van zelfkennis en door te communiceren vanuit het verkregen zelfinzicht ontwikkel je mentale weerbaarheid en veerkracht!

Meer informatie

Teamcoaching

Samen werken aan zowel individuele groei als teamspirit. Sterkere teams creëren betere resultaten!

Meer informatie

Leiderschapscoaching

Hoe geef je leiding aan duurzame inzetbaarheid? En welke competenties heb je hierbij nodig? Coachend leiderschapsstijl als doel.

Meer informatie

Leefstijlcoachtraject

Ontdek de leefstijl die bij je past! En leer de focus te leggen op wat wel kan! Zodat je met plezier kunt werken aan een leven vol energie.

Meer informatie

Door mijn gesprekken met Hanneke, mijn leefstijlcoach, herken ik veel beter wat mijn valkuilen zijn. En wat mij helpt om wel een gezonde keuze te maken.

Piet
Productie medewerker

Gratis intakegesprek?

Opbrengsten van investeren met coachingtrajecten:

Gezondheidsinterventies dragen bij aan het verbeteren van de algehele gezondheid van werknemers. Dit kan leiden tot een vermindering van ziekteverzuim, hogere productiviteit en een betere kwaliteit van het werk. Gezonde werknemers hebben over het algemeen ook een lager risico op chronische aandoeningen, wat de organisatie op lange termijn ten goede komt

Door middel van interventies die gericht zijn op het bevorderen van gezond gedrag en het voorkomen van ziekten, kunnen organisaties hun gezondheidskosten verlagen. Gezondere werknemers hebben mogelijk minder behoefte aan medische zorg, waardoor de ziektekostenverzekeringen van de organisatie worden verminderd. Simple Check kan hierover advies geven en meedenken.

Organisaties die investeren in gezondheidsinterventies tonen zorg voor het welzijn van hun werknemers. Dit leidt tot een hogere werknemerstevredenheid en betrokkenheid bij het werk. Gezondheidsprogramma’s hebben ook een positief effect op de werkcultuur, waardoor werknemers zich gewaardeerd en ondersteund voelen.

Gezondheidsinterventies kunnen ook gericht zijn op het bevorderen van veiligheid op de werkplek en het verminderen van arbeidsongevallen en letsels. Door werknemers bewust te maken van veiligheidsmaatregelen en hen te voorzien van de juiste training, kan de organisatie de incidenten op de werkplek verminderen, wat resulteert in kostenbesparingen en een hogere productiviteit.

Organisaties die gezondheid hoog in het vaandel hebben staan en investeren in gezondheidsinterventies, bouwen een positieve bedrijfsreputatie op. Dit is aantrekkelijk voor potentiële werknemers en klanten. Daarnaast helpt het de organisatie om zich te onderscheiden van concurrenten.

Het is belangrijk op te merken dat de specifieke opbrengsten van gezondheidsinterventies variëren, afhankelijk van de aard van de interventies, de kenmerken van de werknemerspopulatie en andere contextuele factoren. Het regelmatig meten van de effectiviteit en opbrengsten van gezondheidsinterventies is dan ook belangrijk om inzicht te krijgen in de specifieke voordelen die een organisatie kan en wil behalen.

Veilig en versleuteld

De persoonlijke testresultaten worden versleuteld opgeslagen en zijn alleen toegankelijk voor de werknemer. De opslag van data voldoet aan de strenge eisen van NEN7510 in overeenstemming met de wet- en regelgeving voor zorginstellingen en zorgprofessionals.