Vervolgtrajecten

Ontdek de kracht persoonlijk leiderschap

Uit ervaring weten we dat sterke en veerkrachtige werknemers de ruggengraat zijn van een gezonde organisatie. Onderstaande trajecten zijn gericht op het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap. Onze interactieve workshops bieden waardevolle tools en strategieën om mensen en teams te ondersteunen bij het vergroten van hun veerkracht, het omgaan met uitdagingen en het managen van stress. 

Onze workshops
Optimale veerkracht

Vergroot je mentale weerbaarheid!
In deze interactieve en inspirerende workshop leer je waardevolle technieken en strategieën om veerkracht op te bouwen en beter om te gaan met uitdagingen en stress, zowel op het werk als thuis. De workshop draagt bij aan de mentale gezondheid en heeft een positieve invloed op productiviteit, creativiteit en teamprestaties.

Meer informatie

Manage je stress

Leren omgaan met stress!
Stress hoort bij het leven, maar chronische stress kan leiden tot ernstige gezondheidsproblemen en tot frequent of langdurig verzuim. Met deze workshop krijgen deelnemers inzicht in hun stressniveau, leren ze hun eigen triggers te herkennen en ervaren hoe je op een effectieve wijze met stresssituaties om kunt gaan.

Meer informatie

Feedback een cadeautje

Ontdek het belang van feedback!
Tijdens onze workshop leren deelnemers regels en technieken om op een positieve en toegankelijke manier feedback te geven en te ontvangen. De workshop omvat praktijkoefeningen om vertrouwd te raken met de gesprekstechnieken en om de voordelen te ervaren van het geven en ontvangen van feedback.

Meer informatie

Inzicht in gedrag en drijfveren

Leven vanuit zelfinzicht!
Deze workshop bestaat uit 2 delen en levert primair een bijdrage aan persoonlijk leiderschap en optimale samenwerking binnen een team. Door inzicht te krijgen in jouw talenten en gedrag, jouw drijfveren, normen en waarden maar ook te kijken naar de beperkende overtuigingen en dus belemmerende factoren is het makkelijker om keuzes te maken die bij je passen. Binnen teamcoaching biedt Inzicht in gedrag en drijfveren de teamleden de juiste handvatten om te werken vanuit de talenten die bij je passen.

Meer informatie

Deelnemer aan het woord:

“Ik heb geleerd waar ik voor sta en waar ik mijn bed voor uit kom! Dit inzicht geeft me een heerlijk vrij gevoel en ik ben een zelfverzekerder mens geworden!”

Coach trajecten
Persoonlijk leiderschap

Vergroot je eigen regie! 

Om grip te krijgen over je eigen toekomst is het belangrijk zelfinzicht te creëren. Vergroten van zelfkennis en dus de eigen regie helpt enorm om te ontdekken wat je energie op korte en op langere termijn geeft. En wat jou energie kost. Deze inzichten helpen je bij het maken en uitdragen van de juiste keuzes en geven je richting en zelfvertrouwen. 

Meer informatie

Burn-out coachtraject

Tijdens dit traject wordt stap voor stap gewerkt aan:

Door inzicht te verkrijgen, kun je preventieve maatregelen nemen en herhaling in de toekomst voorkomen. Met deze inzichten als uitgangspunt kun je bewuste keuzes maken die voorkomen dat je weer in dezelfde situatie belandt.

Meer informatie

Burn-out preventie

Voorkom een burnout! 

Hierin wordt o.a. gekeken naar de waarden en drijfveren op zowel persoonlijk als zakelijk vlak en hoe deze aansluiten bij de dagelijkse bezigheden en omgeving. Vaak is het moeilijk om in te zien dat het de verkeerde kant op gaat. Waar zit dan dat energielek? Wat kun je hieraan veranderen?  Dit traject zorgt voor nieuwe inzichten, balans en energie!

Meer informatie