workshop

Inzicht in gedrag en drijfveren

Deze workshop bestaat uit twee delen. Het programma levert primair een bijdrage aan persoonlijk leiderschap. Door inzicht te krijgen in jouw talenten, drijfveren, normen en waarden maar ook te kijken naar de beperkende overtuigingen en dus belemmerende factoren is het makkelijker om keuzes te maken die bij je passen. Je kiest dan altijd voor een richting die bij jou past. En handelt vanuit eigen regie en intrinsieke motivatie. Dit heeft dan weer een positief effect op zaken als omgaan met stress, maar ook op het gebied van samenwerken, teambuilding of de stijl van leidinggeven.

1. Huidig én toekomstig functioneren

2. Vitaliteit, employability, werkvermogen

3.Terugkoppeling op persoonsniveau

4.Terugkoppeling op organisatieniveau

Voordelen zijn onder andere:

Zelfinzicht: Je ontwikkelt een dieper begrip van je gedrag, drijfveren, normen, en waarden, waardoor je beter in staat bent om bewuste keuzes te maken.

Persoonlijk Leiderschap: Je kunt met vertrouwen sturen in de richting die het beste bij je past, waardoor je je leven effectiever kunt vormgeven.

Intrinsieke Motivatie: Je leert handelen vanuit je eigen innerlijke motivatie, wat leidt tot meer voldoening en bevrediging in je werk en persoonlijke prestaties.

Praktische informatie:

Klaar voor om samen te werken aan een gezondere toekomst voor jouw bedrijf?

Inzicht, onderzoek en begeleiding voor de werkgever en de medewerker op zowel mentaal als fysiek niveau.

Heb je nog vragen? Wij nemen de tijd voor jou.

Plan een afspraak met één van onze adviseurs. Bel ons of kies zelf een datum en tijdstip wanneer het jou uitkomt.

Veilig en versleuteld

De persoonlijke testresultaten worden versleuteld opgeslagen en zijn alleen toegankelijk voor de werknemer. De opslag van data voldoet aan de strenge eisen van NEN7510 in overeenstemming met de wet- en regelgeving voor zorginstellingen en zorgprofessionals.