workshop

Manage je stress

De workshop “Manage je stress” zorgt ervoor dat de deelnemers inzicht krijgen in hun stressniveaus en leren om effectief om te gaan met stress. Zo krijgen ze belangrijke tools en technieken om triggers van stress te herkennen, te verminderen, veerkracht op te bouwen en een gezonde balans te vinden zowel op het werk als privé.

1. Huidig én toekomstig functioneren

2. Vitaliteit, employability, werkvermogen

3.Terugkoppeling op persoonsniveau

4.Terugkoppeling op organisatieniveau

Manage je stress

Ruim een kwart van de Nederlanders ervaart wekelijks stressklachten. Stress komt overal voor. Zowel op het werk als in de privé situatie. En het ervaren van stress hoeft niet per se een negatief effect te hebben op ons presteren en ons welzijn. Sterker nog, stress kan een positieve werking hebben op het bereiken van het juiste resultaat. Maar het ervaren van chronische stress kan op lange termijn leiden tot ernstige gezondheidsproblemen. En dus tot frequent of langdurig verzuim.

Praktische informatie:

Klaar voor om samen te werken aan een gezondere toekomst voor jouw bedrijf?

Inzicht, onderzoek en begeleiding voor de werkgever en de medewerker op zowel mentaal als fysiek niveau.

Heb je nog vragen? Wij nemen de tijd voor jou.

Plan een afspraak met één van onze adviseurs. Bel ons of kies zelf een datum en tijdstip wanneer het jou uitkomt.

Veilig en versleuteld

De persoonlijke testresultaten worden versleuteld opgeslagen en zijn alleen toegankelijk voor de werknemer. De opslag van data voldoet aan de strenge eisen van NEN7510 in overeenstemming met de wet- en regelgeving voor zorginstellingen en zorgprofessionals.