Coaching

Burn-out preventie

Stress hoort bij ons leven en het heeft ook daadwerkelijk een functie. Echter het ervaren van langdurige stress vraagt vaak veel van ons. Zowel lichamelijk als geestelijk. Hoe eerder je daar goed mee om kunt gaan, hoe kleiner de kans is op een burn-out. Het tijdig herkennen van de stresssignalen (triggers) zorgt ervoor dat je beter met stress om kunt gaan.

1. Huidig én toekomstig functioneren

2. Vitaliteit, employability, werkvermogen

3.Terugkoppeling op persoonsniveau

4.Terugkoppeling op organisatieniveau

Herkennen van de signalen en triggers

Het eerste belangrijke aspect is zelfinzicht. Samen met onze coach krijg je inzicht in zowel jouw lichamelijke als geestelijke reactie op stresssituaties en krijg je de tools en strategieën om te leren hoe jij het beste kunt hier mee om kunt gaan.

Aangeven van grenzen

Door meer zelfinzicht weet je waar je grenzen liggen en lukt het ook om deze helder aan te geven. Dit kost je dan geen energie. Sterker nog, het geeft je energie wanneer je ervaart dat je goed voor jezelf kunt zorgen.

Eigen regie

Handelen vanuit eigen regie heeft alles te maken met persoonlijk leiderschap. Dit gaat er dan over dat je beslissingen neemt vanuit je eigen behoeftes, normen en waarden. Gericht op jouw talenten en drijfveren. Voldoende zelfinzicht of zelfkennis is dus van belang. Want wanneer je jezelf goed kent kun je ook de juiste beslissingen nemen om goed voor jezelf te zorgen. Zodat het, zowel zakelijk als privé, goed met je gaat.

Praktische informatie:

Klaar voor om samen te werken aan een gezondere toekomst voor jouw bedrijf?

Inzicht, onderzoek en begeleiding voor de werkgever en de medewerker op zowel mentaal als fysiek niveau.

Heb je nog vragen? Wij nemen de tijd voor jou.

Plan een afspraak met één van onze adviseurs. Bel ons of kies zelf een datum en tijdstip wanneer het jou uitkomt.

Veilig en versleuteld

De persoonlijke testresultaten worden versleuteld opgeslagen en zijn alleen toegankelijk voor de werknemer. De opslag van data voldoet aan de strenge eisen van NEN7510 in overeenstemming met de wet- en regelgeving voor zorginstellingen en zorgprofessionals.