workshop

Workshop: Mentale weerbaarheid

Onze workshop ‘vergroot je mentale weerbaarheid’ is speciaal ontworpen voor werkgevers die willen investeren in het welzijn en de productiviteit van hun medewerkers. In deze interactieve en inspirerende workshop leren de medewerkers waardevolle technieken en strategieën om veerkracht op te bouwen en beter om te gaan met uitdagingen en stress zowel op de werkplek als in de thuissituatie.

1. Huidig én toekomstig functioneren

2. Vitaliteit, employability, werkvermogen

3.Terugkoppeling op persoonsniveau

4.Terugkoppeling op organisatieniveau

Veranderingsbereidheid

Meebewegen met de tijd en veranderingen die je tegenkomt je leven is een voorwaarde voor een leven in balans. Door deze workshop wordt helder hoe je dit kunt bereiken. Welke tools je kunt inzetten en wat nodig is om dit ook op langere termijn te kunnen gebruiken. Deze workshop draagt niet alleen bij aan de mentale gezondheid en veerkracht van medewerkers, maar zal ook de vitaliteit, het werkvermogen en de employability positief beïnvloeden.

Praktische informatie:

Klaar voor om samen te werken aan een gezondere toekomst voor jouw bedrijf?

Inzicht, onderzoek en begeleiding voor de werkgever en de medewerker op zowel mentaal als fysiek niveau.

Heb je nog vragen? Wij nemen de tijd voor jou.

Plan een afspraak met één van onze adviseurs. Bel ons of kies zelf een datum en tijdstip wanneer het jou uitkomt.

Veilig en versleuteld

De persoonlijke testresultaten worden versleuteld opgeslagen en zijn alleen toegankelijk voor de werknemer. De opslag van data voldoet aan de strenge eisen van NEN7510 in overeenstemming met de wet- en regelgeving voor zorginstellingen en zorgprofessionals.