Coaching

Leefstijl coaching

Ons leefstijlcoachtraject biedt deskundige begeleiding en ondersteuning bij het verbeteren van je leefstijl en het behalen van gezondheidsdoelen. We begrijpen dat het veranderen van je leefstijl een uitdagend proces kan zijn, en daarom staan onze professionele leefstijlcoaches klaar om je te helpen op dit pad naar een gezonder en gelukkiger leven.

1. Huidig én toekomstig functioneren

2. Vitaliteit, employability, werkvermogen

3.Terugkoppeling op persoonsniveau

4.Terugkoppeling op organisatieniveau

Maatwerk voor gezondheidsdoelen

Bij Simple Check geloven we in maatwerk. Elk leefstijlcoachtraject wordt speciaal afgestemd op jouw individuele behoeften en doelen. Of je nu wilt afvallen, meer energie wilt hebben, stress wilt verminderen of gewoon een gebalanceerde leefstijl wilt ontwikkelen, wij zijn er om je te ondersteunen. Samen werken we aan het behalen van gezondheidsdoelen die op lange termijn impact hebben.

Deskundig advies op het gebied van:

Voeding | Beweging | Slaap & Ontspanning | Welzijn 

“Ik heb gemerkt dat ik veel bewuster ben van bepaalde keuzes die ik maak. Ook mijn collega’s doen enthousiast mee met een gezonde lunch en het nemen van een pauze. Dat geeft mij dan ook weer steun!”_Piet 

Praktische informatie:

Klaar voor om samen te werken aan een gezondere toekomst voor jouw bedrijf?

Inzicht, onderzoek en begeleiding voor de werkgever en de medewerker op zowel mentaal als fysiek niveau.

Heb je nog vragen? Wij nemen de tijd voor jou.

Plan een afspraak met één van onze adviseurs. Bel ons of kies zelf een datum en tijdstip wanneer het jou uitkomt.

Veilig en versleuteld

De persoonlijke testresultaten worden versleuteld opgeslagen en zijn alleen toegankelijk voor de werknemer. De opslag van data voldoet aan de strenge eisen van NEN7510 in overeenstemming met de wet- en regelgeving voor zorginstellingen en zorgprofessionals.