Coaching

Stress Management Coaching

Stress kan een grote impact hebben op zowel het welzijn van medewerkers als de productiviteit van een organisatie. Bij Simple Check begrijpen we het belang van effectief stressmanagement en bieden we professionele coaching aan om medewerkers te ondersteunen bij het identificeren en omgaan met stressfactoren op het werk. Deze persoonlijke coaching is gericht op het bevorderen van veerkracht en het creëren van een gezonde balans tussen werk en privé.

1. Huidig én toekomstig functioneren

2. Vitaliteit, employability, werkvermogen

3.Terugkoppeling op persoonsniveau

4.Terugkoppeling op organisatieniveau

Herkennen van stressfactoren

Tijdens dit traject lukt het om stressfactoren  nauwkeurig te herkennen. Het is belangrijk om bewust te worden van de specifieke situaties, taken of omgevingsfactoren die stress veroorzaken. Door deze factoren te herkennen, kunnen we samen werken aan strategieën om positief om te gaan met alle triggers en stresssituaties.

Effectieve tools

Positief omgaan met stress is essentieel voor het behouden van welzijn en prestaties. Onze trajecten bieden praktische tools en technieken om te helpen effectief om te gaan met stress. We richten ons op het ontwikkelen van stressbestendigheid, het verbeteren van time-managementvaardigheden, het stellen van realistische doelen en het creëren van gezonde copingmechanismen.

Bevorderen van veerkracht

Veerkracht is de sleutel tot het succesvol omgaan met stress en uitdagingen. In onze stressmanagement coaching leggen we de nadruk op het bevorderen van veerkracht. We werken aan het versterken van de mentale en emotionele veerkracht, het cultiveren van positieve denkpatronen, het opbouwen van zelfvertrouwen en het bevorderen van zelfzorg.

Gezonde werk-privébalans

Een gezonde balans tussen werk en privé is cruciaal voor het welzijn en de duurzame inzetbaarheid van iedereen. Tijdens dit traject wordt helder hoe je een gezonde balans vindt en kunt behouden. We bieden begeleiding bij het stellen van grenzen, het prioriteren van taken, het organiseren van tijd en het implementeren van ontspannings- en zelfzorgactiviteiten.

“The first thing Ellen has learned me is to slow down, dare to sit back, and to just observe the moment. She helps you to accept situations, and challenge you to explore interesting periods in life.
With her coaching skills, Ellen helps you to rediscover what motivates you, to focus on positive things, and to be proud of things you already have achieved in life.”_Jody Villan

Praktische informatie:

Klaar voor om samen te werken aan een gezondere toekomst voor jouw bedrijf?

Inzicht, onderzoek en begeleiding voor de werkgever en de medewerker op zowel mentaal als fysiek niveau.

Heb je nog vragen? Wij nemen de tijd voor jou.

Plan een afspraak met één van onze adviseurs. Bel ons of kies zelf een datum en tijdstip wanneer het jou uitkomt.

Veilig en versleuteld

De persoonlijke testresultaten worden versleuteld opgeslagen en zijn alleen toegankelijk voor de werknemer. De opslag van data voldoet aan de strenge eisen van NEN7510 in overeenstemming met de wet- en regelgeving voor zorginstellingen en zorgprofessionals.