Coaching

Leiderschapscoaching

Bij Simple Check begrijpen we het belang van sterke leiders binnen organisaties. Onze leiderschapscoaching biedt de ondersteuning die leidinggevenden nodig hebben om effectieve leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen en hun volledige potentieel te bereiken. Simple Check werkt uitsluitend samen met 

1. Huidig én toekomstig functioneren

2. Vitaliteit, employability, werkvermogen

3.Terugkoppeling op persoonsniveau

4.Terugkoppeling op organisatieniveau

Bevorder een positieve werkcultuur

Een positieve werkcultuur is essentieel voor het succes van een organisatie. Met onze leiderschapscoaching helpen we leidinggevenden bij het creëren van een omgeving waarin samenwerking, motivatie en betrokkenheid floreren. Samen zorgen we ervoor dat jouw teamleden zich gewaardeerd voelen en gemotiveerd zijn om hun beste werk te leveren.

Inspirerende teams

Het leiden van een team vereist inspirerend leiderschap. Met onze coaching wordt duidelijk welke leidersschapsstijl bij je past en is er ruimte tot ontwikkeling van vaardigheden. Samen zorgen we ervoor dat jouw teamleden gemotiveerd zijn, hun potentieel bereiken en zo succes en groei realiseren.

Maatwerk

Bij Simple Check geloven we in maatwerk. Al onze leiderschapsprogramma’s worden aangepast aan de specifieke behoeften en doelen. Of het nu gaat over communicatie, besluitvorming, teambuilding of andere aspecten van leiderschap, wij bieden programma’s die perfect aansluiten bij iedere situatie. Alles gericht op leidinggeven aan duurzame inzetbaarheid.

Bij Simple Check hebben we ruime ervaring en expertise op het gebied van leiderschapsontwikkeling. Onze coaches hebben een bewezen staat van dienst in het begeleiden van leidinggevenden.

“Waarvan ik het traject begon met te vertellen dat mijn deur altijd open staat, heb ik geleerd om hier heel anders mee om te gaan. Dus veel meer vanuit een pro-actieve houding en met inzicht in mijn eigen vaardigheden. Grappig genoeg voelt het als kleine stappen maar zijn de verschillen met voorheen voor iedereen heel goed merkbaar.”_Johan

Praktische informatie:

Klaar voor om samen te werken aan een gezondere toekomst voor jouw bedrijf?

Inzicht, onderzoek en begeleiding voor de werkgever en de medewerker op zowel mentaal als fysiek niveau.

Heb je nog vragen? Wij nemen de tijd voor jou.

Plan een afspraak met één van onze adviseurs. Bel ons of kies zelf een datum en tijdstip wanneer het jou uitkomt.

Veilig en versleuteld

De persoonlijke testresultaten worden versleuteld opgeslagen en zijn alleen toegankelijk voor de werknemer. De opslag van data voldoet aan de strenge eisen van NEN7510 in overeenstemming met de wet- en regelgeving voor zorginstellingen en zorgprofessionals.