Coaching

Team Coaching

Teamontwikkeling is cruciaal voor het succes van een team. Met onze coaching ondersteunen we bij het faciliteren van groei en het bevorderen van samenwerking binnen jouw team. Onze trajecten zijn gericht om vertrouwen te vergroten, communicatie te verbeteren en effectief samen te werken om de gestelde doelen te bereiken.

1. Huidig én toekomstig functioneren

2. Vitaliteit, employability, werkvermogen

3.Terugkoppeling op persoonsniveau

4.Terugkoppeling op organisatieniveau

Versterk communicatie en begrip

Effectieve communicatie is de sleutel tot succesvol teamwork. Onze coaching helpt bij het verbeteren van de onderlinge communicatie en het begrip voor iedereen binnen het team. We bieden tools en technieken om conflicten te verminderen, constructieve communicatie te bevorderen en de teamdynamiek te versterken.

Positieve teamdynamiek

Een positieve teamdynamiek is essentieel voor het creëren van een productieve en ondersteunende werkomgeving. Onze coaching bevordert een positieve teambeleving, het onderling vertrouwen en het draagt bij aan het creëren van een omgeving waarin teamleden zich gehoord en gezien voelen.

Maatwerk

Ieder team is anders. Vandaar dat we al onze programma’s aanpassen aan de specifieke doelen en behoeften. 

“Door aandacht te geven aan ieder teamlid en daarbij oog te houden voor wat er op zowel individueel als gezamenlijk  niveau speelt is er meer vertrouwen ontstaan. We zijn als team echt gegroeid. En hebben geleerd elkaar aan te spreken vanuit vertrouwen en respect voor elkaar.”_Jeroen

Praktische informatie:

Klaar voor om samen te werken aan een gezondere toekomst voor jouw bedrijf?

Inzicht, onderzoek en begeleiding voor de werkgever en de medewerker op zowel mentaal als fysiek niveau.

Heb je nog vragen? Wij nemen de tijd voor jou.

Plan een afspraak met één van onze adviseurs. Bel ons of kies zelf een datum en tijdstip wanneer het jou uitkomt.

Veilig en versleuteld

De persoonlijke testresultaten worden versleuteld opgeslagen en zijn alleen toegankelijk voor de werknemer. De opslag van data voldoet aan de strenge eisen van NEN7510 in overeenstemming met de wet- en regelgeving voor zorginstellingen en zorgprofessionals.