workshop

Workshop: Vitaal leidinggeven

Deze workshop geeft de leidinggevende de kans om kennis te maken met het onderwerp Duurzame Inzetbaarheid. En vanuit deze kennis wordt er nagedacht over de eigen rol, de verantwoordelijkheid en de visie op dit gebied. 

1. Huidig én toekomstig functioneren

2. Vitaliteit, employability, werkvermogen

3.Terugkoppeling op persoonsniveau

4.Terugkoppeling op organisatieniveau

Vitaal leidinggeven

In deze twee uur durende workshop staat de vraag centraal: “Wat is jouw visie op duurzame inzetbaarheid? We bieden context en inzicht in wat duurzame inzetbaarheid binnen organisaties betekent. Hierbij gaan we dieper in op de verantwoordelijkheden en de rol van leidinggevenden. Daarnaast behandelen we de essentiële kerncompetenties die leidinggevenden nodig hebben om medewerkers te ondersteunen bij het bevorderen van hun eigen inzetbaarheid. Deze workshop biedt waardevolle kennis en praktische tools voor leidinggevenden die een actieve rol willen spelen in het creëren van een vitaal en veerkrachtig team.

Dialoog

Tijdens deze interactieve workshop gaan we ook kijken hoe je onderwerpen gericht op een duurzame inzetbaarheid, kunt bespreken tijdens ontwikkelings- of POP-gesprekken. Deze gesprekken kunnen ook worden gekoppeld aan de resultaten uit de DIX, de duurzame inzetbaarheidsindex van TNO. Denk hier aan zaken als ‘werk-privé balans, belemmerende factoren, fysieke en mentale werkvermogen, ontwikkeling, betrokkenheid etc.

Klik hier voor meer informatie over de DIX

Praktische informatie:

Klaar voor om samen te werken aan een gezondere toekomst voor jouw bedrijf?

Inzicht, onderzoek en begeleiding voor de werkgever en de medewerker op zowel mentaal als fysiek niveau.

Heb je nog vragen? Wij nemen de tijd voor jou.

Plan een afspraak met één van onze adviseurs. Bel ons of kies zelf een datum en tijdstip wanneer het jou uitkomt.

Veilig en versleuteld

De persoonlijke testresultaten worden versleuteld opgeslagen en zijn alleen toegankelijk voor de werknemer. De opslag van data voldoet aan de strenge eisen van NEN7510 in overeenstemming met de wet- en regelgeving voor zorginstellingen en zorgprofessionals.