workshop

Kracht van ademhaling

De workshop “De Kracht van Ademhaling” heeft als doel om deelnemers bewust te maken van de impact die een gezonde ademhaling heeft op het welzijn. Tijdens deze workshop worden praktische oefeningen en concrete tips aangereikt om de kracht van de ademhaling te ontdekken en te benutten. We onderzoeken hoe stress, werkdruk, piekeren, of juist ontspanning invloed hebben op je ademsysteem. Bovendien leer je je eigen adempatroon te herkennen en ontdek je wat het beste bij jou en jouw persoonlijke situatie past.

1. Huidig én toekomstig functioneren

2. Vitaliteit, employability, werkvermogen

3.Terugkoppeling op persoonsniveau

4.Terugkoppeling op organisatieniveau

Voordelen van workshop kracht van ademhaling

Verbeterde concentratie: Een goede ademhaling kan de concentratie en focus bevorderen, wat van pas komt in zowel werk- als dagelijkse levenssituaties.

Emotioneel welzijn: Het begrijpen van de relatie tussen ademhaling en emoties stelt je in staat om emotioneel welzijn te bevorderen en veerkracht te ontwikkelen.

Betere slaapkwaliteit: Adequate ademhalingstechnieken kunnen bijdragen aan een betere nachtrust en vermoeidheid verminderen.

Gezondheid van het Ademsysteem: Je leert hoe je jouw ademsysteem gezond kunt houden, wat gunstig is voor de algehele gezondheid van je luchtwegen.

Ontspanning: De workshop biedt praktische handvatten om te ontspannen en stress los te laten, wat essentieel is voor welzijn en veerkracht.

Kortom, de workshop “De Kracht van Ademhaling” stelt deelnemers in staat om bewust te worden van de invloed van ademhaling op hun leven en biedt praktische instrumenten om deze kracht te benutten voor een gezonder, meer ontspannen en evenwichtig leven.

Praktische informatie:

Klaar voor om samen te werken aan een gezondere toekomst voor jouw bedrijf?

Inzicht, onderzoek en begeleiding voor de werkgever en de medewerker op zowel mentaal als fysiek niveau.

Heb je nog vragen? Wij nemen de tijd voor jou.

Plan een afspraak met één van onze adviseurs. Bel ons of kies zelf een datum en tijdstip wanneer het jou uitkomt.

Veilig en versleuteld

De persoonlijke testresultaten worden versleuteld opgeslagen en zijn alleen toegankelijk voor de werknemer. De opslag van data voldoet aan de strenge eisen van NEN7510 in overeenstemming met de wet- en regelgeving voor zorginstellingen en zorgprofessionals.