workshop

Gezond aan het werk, hoe doe je dat?

Simple Check heeft, in samenwerking met onze fysiotherapeut, een programma ontwikkeld waarin wordt gekeken naar de werkplek in combinatie met advies over de werkhouding en mogelijke hulpmiddelen. Alles gericht op het voorkomen van vroegtijdige uitval, slijtage of onnodige overbelasting van het lichaam. Laat je verrassen en ontdek wat er allemaal mogelijk is om chronische klachten te voorkomen of te verbeteren.

1. Huidig én toekomstig functioneren

2. Vitaliteit, employability, werkvermogen

3.Terugkoppeling op persoonsniveau

4.Terugkoppeling op organisatieniveau

Voordelen

Gezonde werkomgeving: Leer hoe je jouw werkplek kunt inrichten om ergonomisch verantwoord te werken, wat bijdraagt aan een gezonde werkomgeving.

Optimale werkhouding: Ontvang advies en praktische tips van onze fysiotherapeut om je werkhouding te verbeteren en zo mogelijke fysieke klachten te verminderen.

Voorkom uitval: Door bewustzijn te creëren over gezond werken, help je vroegtijdige uitval en langdurige ziekteverzuim te voorkomen.

Verhoogde productiviteit: Een gezonde werkhouding kan de productiviteit verhogen doordat je comfortabeler en efficiënter kunt werken.

Besparing op zorgkosten: Door preventieve maatregelen te nemen, kun je kosten voor medische behandelingen en revalidatie verminderen.

Algeheel welzijn: Een gezonde werkhouding draagt bij aan je algehele welzijn, zowel op de werkplek als daarbuiten.

Praktische informatie:

Klaar voor om samen te werken aan een gezondere toekomst voor jouw bedrijf?

Inzicht, onderzoek en begeleiding voor de werkgever en de medewerker op zowel mentaal als fysiek niveau.

Heb je nog vragen? Wij nemen de tijd voor jou.

Plan een afspraak met één van onze adviseurs. Bel ons of kies zelf een datum en tijdstip wanneer het jou uitkomt.

Veilig en versleuteld

De persoonlijke testresultaten worden versleuteld opgeslagen en zijn alleen toegankelijk voor de werknemer. De opslag van data voldoet aan de strenge eisen van NEN7510 in overeenstemming met de wet- en regelgeving voor zorginstellingen en zorgprofessionals.