workshop

Conflict hantering en feedback

De workshop “Conflict Hantering en Feedback” heeft als centrale doelstelling om deelnemers de nodige vaardigheden en inzichten te verschaffen om effectief met meningsverschillen en conflicten om te gaan, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Deze workshop biedt de tools om conflictsituaties op een respectvolle en constructieve manier te herkennen, te erkennen en aan te pakken, met aandacht voor ieders unieke mening en achtergrond. Onze trainer, die gespecialiseerd is als mediator, faciliteert dit proces en richt zich op het bevorderen van waardevolle samenwerking.

1. Huidig én toekomstig functioneren

2. Vitaliteit, employability, werkvermogen

3.Terugkoppeling op persoonsniveau

4.Terugkoppeling op organisatieniveau

Voordelen

Deze workshop rust deelnemers uit met de nodige kennis en vaardigheden om conflicten te herkennen, aan te pakken en op te lossen op een manier die bijdraagt aan een positieve werkomgeving en waardevolle samenwerking.

Conflictbeheersing: Je leert conflicten te herkennen voordat ze escaleren en leert strategieën om ze effectief aan te pakken.

Verbeterde communicatie: Het ontwikkelen van feedbackvaardigheden verbetert de communicatie en vermindert misverstanden en miscommunicatie.

Teamcohesie: Het oplossen van conflicten draagt bij aan een positieve teamdynamiek en versterkt de samenwerking tussen teamleden.

Positieve werkomgeving: Het effectief omgaan met conflicten creëert een positieve werkomgeving en voorkomt negatieve sferen, zoals pesten.

Verhoogd zelfbewustzijn: De workshop moedigt zelfreflectie aan en helpt deelnemers hun eigen gedrag en communicatiestijl beter te begrijpen.

Feedbackvaardigheden: Je leert hoe je op een constructieve manier feedback kunt geven en ontvangen, wat essentieel is voor professionele groei en ontwikkeling

Praktische informatie:

Klaar voor om samen te werken aan een gezondere toekomst voor jouw bedrijf?

Inzicht, onderzoek en begeleiding voor de werkgever en de medewerker op zowel mentaal als fysiek niveau.

Heb je nog vragen? Wij nemen de tijd voor jou.

Plan een afspraak met één van onze adviseurs. Bel ons of kies zelf een datum en tijdstip wanneer het jou uitkomt.

Veilig en versleuteld

De persoonlijke testresultaten worden versleuteld opgeslagen en zijn alleen toegankelijk voor de werknemer. De opslag van data voldoet aan de strenge eisen van NEN7510 in overeenstemming met de wet- en regelgeving voor zorginstellingen en zorgprofessionals.