workshop

Beter slapen kun je leren

De workshop “Beter Slapen Kun Je Leren” heeft als kernpunt om deelnemers te voorzien van waardevolle kennis en praktische vaardigheden om hun slaapgewoonten te verbeteren. Een goede nachtrust heeft niet alleen positieve gevolgen voor de algehele gezondheid en het welzijn, maar draagt ook bij aan verhoogde productiviteit en effectiviteit op de werkplek. Deze workshop, ontwikkeld door Simple Check, ondersteunt werknemers bij het bereiken van optimale slaap en bevordert gezonde leefstijlgewoonten.

1. Huidig én toekomstig functioneren

2. Vitaliteit, employability, werkvermogen

3.Terugkoppeling op persoonsniveau

4.Terugkoppeling op organisatieniveau

Voordelen

Verbeterde slaapkwaliteit: Leer technieken en strategieën om de kwaliteit van je slaap te verhogen, waardoor je uitgerust en energiek aan de dag begint.

Verhoogde productiviteit: Een goede nachtrust draagt bij aan verhoogde concentratie, creativiteit en productiviteit op het werk.

Stressvermindering: Verbeterde slaapgewoonten kunnen stress verminderen en helpen bij het omgaan met stressvolle situaties.

Gezonde leefstijl: De workshop richt zich op factoren die slaap beïnvloeden, waaronder voeding en leefstijl, en moedigt gezonde keuzes aan.

Persoonlijk actieplan: Deelnemers stellen een persoonlijk actieplan op dat direct toepasbaar is in hun dagelijks leven, waardoor ze hun slaapgewoonten kunnen verbeteren.

Welzijn: Een goede nachtrust draagt bij aan het algehele welzijn en draagt bij aan een gezondere, gelukkigere levensstijl.

Praktische informatie:

Klaar voor om samen te werken aan een gezondere toekomst voor jouw bedrijf?

Inzicht, onderzoek en begeleiding voor de werkgever en de medewerker op zowel mentaal als fysiek niveau.

Heb je nog vragen? Wij nemen de tijd voor jou.

Plan een afspraak met één van onze adviseurs. Bel ons of kies zelf een datum en tijdstip wanneer het jou uitkomt.

Veilig en versleuteld

De persoonlijke testresultaten worden versleuteld opgeslagen en zijn alleen toegankelijk voor de werknemer. De opslag van data voldoet aan de strenge eisen van NEN7510 in overeenstemming met de wet- en regelgeving voor zorginstellingen en zorgprofessionals.