Coaching

Work-life balance coaching

Steeds meer mensen ervaren dat het lastig is om de werk- privé balans te bewaken en in orde te houden. En dit past ook wel bij de huidige tijd. Overal bereikbaar, thuiswerken en online beschikbaar zijn de triggers die daar bij aansluiten. Bij Simple Check begrijpen we hoe belangrijk een gezonde work-life balance is voor ieders welzijn en gezondheid. Met onze coaching begeleiden we je bij het vinden van de juiste balans tussen werk en privéleven, passend bij de levensfase waarin je zit.

1. Huidig én toekomstig functioneren

2. Vitaliteit, employability, werkvermogen

3.Terugkoppeling op persoonsniveau

4.Terugkoppeling op organisatieniveau

Prioriteiten stellen

Het stellen van prioriteiten is essentieel om een goede work-life balance te bereiken. Daarbij is het ook heel belangrijk om te weten waar je energie van krijgt en wat juist energie kost. Op zowel de korte als langere termijn. Op deze manier leer je niet alleen je grenzen aan te geven maar wordt het ook makkelijker om goed voor jezelf te zorgen. Zonder dan je het gevoel hebt dat je daarmee een ander tekort doet. Onze coaching helpt bij het effectief beheren van jouw tijd en energie.

Voordelen van work-life balance coaching

Het bereiken van een goede work-life balance heeft tal van voordelen, zoals aandacht voor welzijn, verhoogde tevredenheid en een hogere kwaliteit van leven. Met onze coaching ontdekt je praktische strategieën en technieken om deze balans te bereiken en een bevredigend leven te leiden.

Bij Simple Check hebben we ruime ervaring en expertise op het gebied van work-life balance coaching. Onze coaches zijn goed getraind en hebben een bewezen staat van dienst in het begeleiden van individuen naar een gezonde balans tussen werk en privéleven. Met onze ondersteuning kunt u vertrouwen op professionele begeleiding die uw welzijn en levenskwaliteit verbetert.

“The first thing Ellen has learned me is to slow down, dare to sit back, and to just observe the moment. She helps you to accept situations, and challenge you to explore interesting periods in life.
With her coaching skills, Ellen helps you to rediscover what motivates you, to focus on positive things, and to be proud of things you already have achieved in life.”_
Jody Villan

Praktische informatie:

Klaar voor om samen te werken aan een gezondere toekomst voor jouw bedrijf?

Inzicht, onderzoek en begeleiding voor de werkgever en de medewerker op zowel mentaal als fysiek niveau.

Heb je nog vragen? Wij nemen de tijd voor jou.

Plan een afspraak met één van onze adviseurs. Bel ons of kies zelf een datum en tijdstip wanneer het jou uitkomt.

Veilig en versleuteld

De persoonlijke testresultaten worden versleuteld opgeslagen en zijn alleen toegankelijk voor de werknemer. De opslag van data voldoet aan de strenge eisen van NEN7510 in overeenstemming met de wet- en regelgeving voor zorginstellingen en zorgprofessionals.