Simple Check ging langs bij BMW MINI Amsterdam

BMW MINI Amterdam biedt haar werknemers een vitaliteitsprogramma aan, met als onderdeel de health check van Simple Check. Wij gingen langs om de gezondheid van de werknemers te meten en bewustwording te creëren rondom een gezonde levensstijl. Over de resultaten en de impact van dit traject zijn wij in gesprek gegaan met Reinier Mutsaerts (Directeur), Ria Theuvenet (HR Manager) en Susanne Molenberg (Gastvrouw).

Voor het premium merk BMW MINI Amsterdam is gezondheid op de werkvloer een zeer belangrijk item. Vandaar dat zij haar werknemers niet alleen stimuleert, maar ook ondersteunt in het bewust omgaan met het maken van gezonde keuzes. BMW MINI Amsterdam biedt haar werknemers een vitaliteitsprogramma aan, met als onderdeel de health check van Simple Check. Wij gingen langs om de gezondheid van de werknemers te meten en bewustwording te creëren rondom een gezonde levensstijl. Over de resultaten en de impact van dit traject zijn wij in gesprek gegaan met Reinier Mutsaerts (Directeur), Ria Theuvenet (HR Manager) en Susanne Molenberg (Gastvrouw).

Bekijk hier de korte film over wat BMW MINI heeft gedaan op het gebied van vitaliteit op de werkvloer

Wat wij een groot voordeel vonden van Simple Check is dat het hier ter plekke was. Dus dat wij niet de mensen uit de werkplek moeten halen. En het heeft zeker iedereen bewuster gemaakt. Als we daar als bedrijf in kunnen bijdragen, dan doen we dat heel graag.

Reinier Mutsaerts (Directeur)

BMW MINI Amsterdam