Vragenlijsten

Leefstijl Check Basis

Met de Leefstijlcheck basis van Simple Check krijg je waardevol inzicht in jouw levensstijl en houding. Deze scan is onderverdeeld in verschillende onderdelen, waaronder leefstijlgedrag en houding en cultuur. Het geeft je een holistisch beeld van jouw kijk op gezond leven en die van jouw collega’s, vrienden en familie. 

1. Health Check op elk gewenste locatie

2. Data vertalen naar concrete stappen

3. Begeleiding bij het opzetten van jouw DI beleid

4. Aanpak afgestemd op de doelgroep

Advies op maat:

Deze check biedt advies op maat om aan jouw gezondheid te werken. Elk onderdeel van de scan wordt geanalyseerd en besproken tijdens de Health Check. Je ontvangt een persoonlijk advies waarin duidelijk wordt wat jouw score betekent voor jouw gezondheid en hoe je eventueel jouw leefstijl kunt verbeteren. 

Persoonlijke motivatie:

Uit ervaring weten we dat het veranderen van een leefstijl niet altijd makkelijk is. En dat het van belang is dat de keuzes die je maakt moeten aansluiten bij jouw persoonlijke motivatie. Daarom werken we nauw samen met diverse leefstijlcoaches. Op ons inspiratieplein en bij de terugkoppeling van de resultaten vind je dan ook allerlei tips en adviezen die gericht zijn op mogelijkheden en kijken we altijd naar wat wel kan.

Meer informatie over leefstijlcoachtrajecten -> 

Klaar voor om samen te werken aan een gezondere toekomst voor jouw bedrijf?

Inzicht, onderzoek en begeleiding voor de werkgever en de medewerker op zowel mentaal als fysiek niveau.

Heb je nog vragen? Wij nemen de tijd voor jou.

Plan een afspraak met één van onze adviseurs. Bel ons of kies zelf een datum en tijdstip wanneer het jou uitkomt.

Veilig en versleuteld

De persoonlijke testresultaten worden versleuteld opgeslagen en zijn alleen toegankelijk voor de werknemer. De opslag van data voldoet aan de strenge eisen van NEN7510 in overeenstemming met de wet- en regelgeving voor zorginstellingen en zorgprofessionals.