Vervolgtrajecten

Ontdek de kracht van een gezonde leefstijl

Bij Simple Check geloven wij dat een gezonde leefstijl de sleutel is tot duurzame inzetbaarheid en vitaliteit. Ben je op zoek naar manieren om gezondere keuzes te maken, je leefstijl te optimaliseren en meer te leren over voeding? Dan zijn onze vervolgtrajecten iets voor jou!

Workshops & training

Werken zonder klachten

Samen met onze fysiotherapeut!
Deze workshop richt zich op de werkplek, werkhouding en hulpmiddelen. Het doel is om vroegtijdige uitval, slijtage en overbelasting van het lichaam te voorkomen.

Meer informatie

Supermarkt safari

Op zoek naar de juiste keuze!
Veel mensen ervaren dat het aanbod overweldigend is en hebben moeite met het bepalen wat een gezonde keuze en wat niet. Ontdek de basis voor jouw gezonde leefstijl.

Meer informatie

Leefstijl safari

Vind de leefstijl die bij je past! Onderwerpen zoals voeding, beweging, slapen en het maken van een concreet stappenplan komen aan bod. Laat je inspireren en ontdek hoe je de juiste beslissingen kunt nemen voor een gezonder leven.

Meer informatie

Weet wat je eet

Feiten en fabels over voeding!
Door deelname krijg je helder inzicht in de invloed van voeding op jouw gezondheid. Ook leer je welke voedingsstoffen een belangrijke bijdrage leveren en welke niet. En aan welke eisen een product moet voldoen om als gezond bestempeld te worden.

Meer informatie

Loop je fit

Beweeg en blijf mentaal fit!
Deze training combineert lichaamsbeweging en teambuilding voor optimale resultaten. Samen bewegen stimuleert niet alleen de fysieke gezondheid, maar creëert ook een positieve en energieke werkomgeving.

Meer informatie

Coachingtrajecten

Leefstijlcoaching

Persoonlijke begeleiding om de juiste leefstijl te kiezen!
Naast diverse workshops op het gebied van leefstijl en gezondheid bieden we ook een leefstijlcoach traject. Het doel van een leefstijlcoach traject is het bevorderen van langetermijnveranderingen in levensstijl, het verbeteren van de algehele gezondheid en het welzijn, en het verminderen van het risico op gezondheidsproblemen.

Meer informatie

Deelnemer aan het woord:

“Door mijn gesprekken met Hanneke, mijn leefstijlcoach, herken ik veel beter wat mijn valkuilen zijn. En wat mij helpt om een gezonde keuze te kunnen maken. Ook op de langere termijn. Het heeft me echt enorm geholpen”

Vervolgtraject op maat?

Uiteraard bieden we al onze interventies ook op maat. Zodat we op een effectieve manier aan de specifieke behoeften van een groep of organisatie kunnen  voldoen. Dit resulteert in een effectieve en betrokken leerervaring!

Vragen? Wij maken tijd voor je.

Plan een afspraak met één van onze adviseurs. Bel ons of kies zelf een datum en tijdstip wanneer het jou uitkomt.