Simple Check ging langs bij Van den Bosch Transporten

Van Den Bosch transporten biedt haar werknemers een vitaliteitsprogramma aan, met als onderdeel de health check van Simple Check. Wij gingen langs om de gezondheid van de werknemers te meten en bewustwording te creëren rondom een gezonde levensstijl. Over de resultaten en de impact van dit traject zijn wij in gesprek gegaan met Hanneke Manders (HR Officer), Evert Bergers (Chauffeur) en Willem Driessen (Truck planner).

Van Den Bosch Transporten is een toonaangevende internationale logistieke dienstverlener. Met een jaarlijks volume van 2,2 miljoen ton getransporteerd product behoort het bedrijf tot de top 10 van bulktransportbedrijven in Europa. Van den Bosch kenmerkt zich als een flexibele dienstverlener, die veel waarde hecht aan het bieden van een aangename, gezonde en veilige werkomgeving aan haar werknemers. Vandaar dat zij haar werknemers stimuleert en ondersteunt in het bewust omgaan met het maken van gezonde keuzes. Zo biedt Van Den Bosch haar werknemers verschillende mogelijkheden om doelgericht met hun gezondheid en vitaliteit aan de slag te gaan. Een van die mogelijkheden wordt ingevuld door de health check van Simple Check.

Ter afsluiting van dit traject zijn wij op bezoek gegaan bij het bedrijf. Om meer inzicht te krijgen in de resultaten en de impact van dit traject zijn wij in gesprek gegaan met Hanneke Manders (HR Officer), Evert Bergers (Chauffeur) en Willem Driessen (Truck planner). Kijk met ons mee en krijg helder zicht in wat Simple Check kan betekenen op het gebied van duurzame inzetbaarheid.

 

Bekijk hier de korte film over wat Van Den Bosch Transporten heeft gedaan op het gebied van vitaliteit op de werkvloer

Duurzaam personeelsbeleid loopt als een rode draad door onze werkzaamheden en dat vinden we heel belangrijk binnen ons beleid. Simple Check heeft hierin een goede bijdrage geleverd. Deze Health Check was een belangrijke 0 meting om doelgericht aan de slag te gaan met gezondheid en vitaliteit.

Hanneke Manders (HR Officer)

Van Den Bosch Transporten