6 redenen om aan duurzame inzetbaarheid te werken2019-07-12T14:20:18+02:00

Project Description

Vuisten handen

6 Redenen om aan duurzame inzetbaarheid te werken

Waarom is het investeren in een duurzaam inzetbaarheidsbeleid iets wat iedere organisatie nodig heeft? Wat levert het op?

Zes redenen om te investeren in een duurzaam inzetbaarheidsbeleid

  • Met een duurzaam inzetbaarheidsbeleid creëert u een toekomstbestendige organisatie. Uw onderneming anticipeert, is flexibel en is voorbereid op de ontwikkelingen in een altijd veranderende arbeidsmarkt.
  • Het rendement groeit. U heeft lagere verzuim-, vervangings-, wervings- en selectiekosten. Het aantal fouten vermindert en de productiviteit neemt toe.
  • De HR-processen worden efficiënter. Dankzij het beleid stemt u HR-activiteiten zoals levensfasebeleid, het nieuwe werken en vitaliteitsprogramma’s op elkaar af. Zo sluiten instrumenten en interventies doeltreffend aan op uw HR-strategie.
  • Leidinggevenden groeien in hun inhoudelijke en praktische kennis en vaardigheden. Ze coachen en inspireren de medewerkers. Er is leiderschap die ruimte biedt voor groei.
  • Werknemers nemen hun eigen verantwoordelijkheid. Energieke medewerkers zijn in staat om actief aan hun vitaliteit en loopbaan te werken. Ze hebben een proactieve houding en stralen energie en enthousiasme uit.
  • Het imago van de organisatie als aantrekkelijke werkgever en MVO-organisatie verbetert. Medewerkers zijn uw ambassadeur!

Bedrijven en organisaties die werk maken van de gezondheid, betrokkenheid en ontwikkeling van hun medewerkers, plukken daar vaak direct de vruchten van. Het zorgt voor meer werkplezier, minder ziekteverzuim en een hogere arbeidsproductiviteit. Daarnaast is de organisatie wendbaar en groeit de organisatie makkelijk(er) mee met de economische en technologische ontwikkelingen. Simple Check is uw partner met het bieden van inzicht, informatie en hulpmiddelen die u nodig heeft wanneer u wilt investeren in een duurzaam inzetbaarheidsbeleid. Onze kennis en ervaring is zeer divers waardoor wij u in alle fasen en op allerlei onderdelen van het proces kunnen ondersteunen. Simple Check is uw partner als u wilt investeren in een duurzaam inzetbaarheidsbeleid. Wij bieden inzicht, informatie en alle hulpmiddelen die hiervoor nodig zijn. Wilt u meer weten over de werkwijze van Simple Check? Vult u dan vrijblijvend het contactformulier in op onze DEMO-pagina. 

Bron: http://www.npdi.nl

[gravityform id=”34″ title=”true” description=”false”]