Duurzame inzetbaarheid2018-07-30T15:46:18+02:00

Wat is duurzame inzetbaarheid?

Duurzame inzetbaarheid omvat onder meer de fysieke en geestelijke gezondheid van de medewerker, de vitaliteit en levenskracht, zijn of haar kennis en kunde en zijn of haar talenten en mentaliteit.

Bedrijven en organisaties die werk maken van de gezondheid, betrokkenheid en ontwikkeling van hun medewerkers, plukken daar vaak direct de vruchten van. Het zorgt voor meer werkplezier, minder ziekteverzuim en een hogere arbeidsproductiviteit. Daarnaast is de organisatie wendbaar en groeit de organisatie makkelijk(er) mee met de economische en technologische ontwikkelingen.

Gezondheid, scholing en mobiliteit zijn belangrijke thema’s in het kader van duurzame inzetbaarheid. Bij een breed preventiebeleid binnen arbeidsorganisaties bestaat duurzame inzetbaarheid uit drie elementen: vitaliteit, werkvermogen en employability.

  • Vitaliteit staat voor energiek, veerkrachtig, fit en onvermoeibaar door kunnen werken met een groot doorzettingsvermogen.
  • Werkvermogen is de mate waarin men fysiek, psychisch en sociaal in staat is om te werken. 
  • Employability is het vermogen om nu en in de toekomst, verschillende werkzaamheden en functies adequaat te blijven vervullen.

Kies bewust voor een proactief en preventief beleid. Zorg ervoor dat uw werknemers niet uitvallen en ervaar de voordelen van een gezond en vitaal bedrijf. Klik hier voor meer informatie over een duurzaam inzetbaarheidsbeleid.

[gravityform id=”18″ title=”true” description=”false”]

Simple Check pmo arbeid

Meer over onze werkwijze?

Werkwijze

Weg in rustige omgeving

Welke trajecten en onderzoeken bieden wij aan?

Ons aanbod

Health dashboard op tablet

Heeft u interesse?

Vraag hier de demo aan

Referenties

Logo Schweppes

“Simple Check sprak ons aan vanwege de online mogelijkheden, de toegankelijkheid van de health check en de gebruiksvriendelijkheid voor de medewerkers.” 

Marit Tuinhof, Schweppes International Limited
Lees meer

Ervaar het zelf. Probeer vrijblijvend de demo.

gratis demo

[gravityform id=”34″ title=”true” description=”false”]