Yakult2018-09-25T16:44:54+02:00

Meld je nu aan!

Uitnodiging deelname gezondheidscheck

Beste medewerker,

Een goede gezondheid is een belangrijke voorwaarde voor een plezierig leven. Je voelt je goed, hebt meer energie, bent vrolijker en hebt meer zelfvertrouwen. Dat is goed voor je privéleven en straalt door op je werk. Om een positieve bijdrage te leveren aan jouw vitaliteit geeft Yakult een gezondheidscheck cadeau! Hiermee krijg je met enkele makkelijke testjes en oefeningen een deskundig inzicht in je mentale en fysieke gezondheid. Ook krijg je handige tips en extra informatie om je gezondheid te verbeteren. De gezondheidscheck wordt uitgevoerd door Simple Check.

Aan de slag

Meld je aan door op de button onderaan deze mail te klikken. Na in het inloggen kom je direct in een vragenlijst terecht. Om jouw aanmelding definitief te maken, dien je deze vragenlijst in te vullen, ter voorbereiding op de health check. Neem hier ongeveer 10 minuten de tijd voor. Let op: Als je twee jaar geleden ook al hebt mee gedaan aan de health check van Simple Check, schrijf je dan in met het emailadres dat je de vorige keer ook hebt gebruikt. Zo kan de je resultaten van vorige keer vergeleken met dit jaar. Zo kun je altijd bij jouw persoonlijke resultaten. Als je bent aangemeld, kun je op ieder moment inloggen op jouw portaal. Dit portaal geeft inzicht in jouw persoonlijke gezondheidsresultaten. Je kunt er ook tips en informatie vinden die bijdragen aan een gezonde leefstijl.

Privacy

Simple Check werkt op de software van Johan B.V. Binnen deze software zijn technische maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gegevens die hierin staan optimaal beveiligd zijn. Een van deze maatregelen is bijvoorbeeld dat je jouw account met zowel een wachtwoord als een telefoonnummer moet beveiligen

Mocht je nog vragen hebben naar aanleiding van deze mail, dan kun je bij ons terecht via anne@simplecheck.nl

Met vriendelijke groet,

Team Simple Check

Meld je hier aan

[gravityform id=”34″ title=”true” description=”false”]