Meerlanden2019-10-08T13:38:41+02:00

Meerlanden

  Cadeau van de werkgever

✓   Inzicht in jouw inzetbaarheid

✓   Krijg op maat gemaakt advies

Meld je hier aan!
Bekijk video!
Logo Meerlanden

Het onderzoek van Simple Check

Wij vinden het belangrijk dat collega’s bij Meerlanden:

 • Fit genoeg zijn om hun werk te kunnen doen, vandaag maar ook morgen;
 • Beschikken over de vakkennis en de vaardigheden die nodig zijn om hun eigen verantwoordelijkheid te kunnen nemen over huidige en mogelijke toekomstige functie(s);
 • Niet uitvallen vanwege arbeidsongeschiktheid;
 • Om kunnen gaan met veranderingen in hun werk;
 • Werkplezier hebben in wat ze doen, gemotiveerd zijn om hun werk goed te doen en betrokken zijn bij Meerlanden.

Daarom nodigen wij iedereen uit voor dit korte, digitale onderzoek met vragen over vier thema’s:

 1. Gezondheid & Vitaliteit
 2. Leren & Ontwikkelen
 3. In- & Ontspanning
 4. Motivatie & Betrokkenheid

Dit onderzoek levert jou een persoonlijk rapport op, gericht op jouw inzetbaarheid en werkvermogen, inclusief adviezen. De uitkomsten en adviezen worden niet met Meerlanden gedeeld. Zij krijgen een rapport op organisatieniveau dat niet kan worden herleidt naar individuele collega’s. Op basis van de uitkomsten maakt Meerlanden een meerjarenprogramma om met de belangrijkste uitkomsten aan de slag te gaan.

Hoe meld jij je aan?

Meld je aan door op de onderstaande button te klikken. Let op: neem even de tijd voor jouw aanmelding. Hieronder een aantal tips:

 • Het is handig om jouw privé e-mailadres te gebruiken. Zo kun je altijd bij jouw persoonlijke resultaten.
 • Houd je mobiel bij de hand: je ontvangt namelijk een SMS code ter verificatie
 • De SMS komt van onze softwareleverancier JOHAN. Dit alles ten behoeve van jouw privacy. Voor meer informatie zie ons privacybeleid
 • Neem 15 minuten de tijd voor jouw aanmelding. Jouw aanmelding start namelijk direct door middel van de DIX vragenlijst.
 • Direct na het invullen van deze vragenlijst, kom je vanzelf terecht in jouw -uiterst beveiligd- Health Dashboard. In dit dashboard kun je meteen jouw resultaten inzien en vind je vervolgens allerlei tips en informatie om actief te kunnen werken aan jouw vitaliteit en gezondheid.
Meld je hier aan

Privacy

Simple Check werkt op de software van Johan BV. Binnen deze software zijn technische maatregelen genomen om te zorgen dat de gegevens die hierin staan optimaal beveiligd zijn. Een van deze maatregelen is bijvoorbeeld dat je jouw account met zowel een wachtwoord als een telefoonnummer moet beveiligen. Hierdoor kunnen anderen niet in jouw account komen, zelfs niet als ze jouw wachtwoord geraden hebben. Je vindt onze privacyverklaring alvast hier.

Veilig en versleuteld

De persoonlijke testresultaten worden versleuteld opgeslagen en zijn alleen voor jou toegankelijk. De opslag van data voldoet aan de strenge eisen van NEN7510 in overeenstemming met de wet- en regelgeving voor zorginstellingen en zorgprofessionals.

Neem bij vragen gerust contact met ons op via anne@simplecheck.nl

[gravityform id=”34″ title=”true” description=”false”]