Vervolgtrajecten

Ontdek de kracht van slaap en ontspanning

Ervaar de positieve impact van onze coaching trajecten en neem vandaag nog de eerste stap richting een gezonde en ontspannen leefstijl. Schrijf je in voor onze workshops en bereik duurzame inzetbaarheid en welzijn op de werkplek met Simple Check.

Workshops & training

Beter slapen kun je leren

Investeer in een goede nachtrust!
Een goede nachtrust bevordert niet alleen de algehele gezondheid en het welzijn, maar heeft ook voordelen voor de productiviteit en effectiviteit op de werkplek. Deze workshop gaat verder dan alleen het slaapmoment zelf en richt zich op de factoren die slaap beïnvloeden.

Meer informatie

Slaap & werktijden

Het bewaken van de juiste balans!
We verkennen het natuurlijke ritme en de factoren die een positieve invloed hebben op slaap.Het doel is om werknemers te ondersteunen bij het vinden van een balans tussen werk en privé, het bevorderen van welzijn en het optimaliseren van prestaties, zelfs bij ploegendienst.

Meer informatie

Ademkracht

Ervaar de kracht van ademhaling! Tijdens de workshop kom je erachter hoeveel een goede ademhaling voor je kan betekenen. We kijken naar wat stress, werkdruk, piekeren of juist te ontspannen voor effect heeft op jouw ademsysteem. Ook leer je je eigen adempatroon te herkennen en ervaar je wat goed bij jou en jouw situatie past.

Meer informatie

Vervolgtraject op maat?

Uiteraard bieden we al onze interventies ook op maat. Zodat we op een effectieve manier aan de specifieke behoeften van een groep of organisatie kunnen  voldoen. Dit resulteert in een effectieve en betrokken leerervaring!

Vragen? Wij maken tijd voor je.

Plan een afspraak met één van onze adviseurs. Bel ons of kies zelf een datum en tijdstip wanneer het jou uitkomt.