Vacature

Vacature stagiair(e) projectmanagement

Over Simple Check:

Simple Check inspireert werkend Nederland om zowel de fysieke als de mentale gezondheid te bewaken en te bevorderen. Door op een positieve en heldere manier bewustwording te creëren, ambieert Simple Check mensen in beweging te krijgen. Via de health check, het persoonlijk en beveiligd health dashboard en het online magazine verstrekken wij informatie en adviezen over een gezonde levensstijl.

De functie:

Het ondersteunen van de projectmanagers door continue (wekelijks) plannen, uitvoeren en evalueren van de benodigde activiteiten. 

Als projectassistent ondersteun je de projectmanagers bij de uitvoering van de lopende projecten bij klanten. Je hebt daarbij een breed takenpakket. Zo zorg je bijvoorbeeld voor een goed administratief proces rondom de verschillende projecten. Je houdt het verloop van alle projecten goed in de gaten door middel van communicatie over de mail en per telefoon en merkt, waar nodig, knelpunten op. Je zorgt ervoor dat de dagelijkse mail op orde is en daarnaast ben je verantwoordelijk voor het bijhouden en onderhouden van de projectadministratie. Indien nodig, help je het health check team op locatie bij het uitvoeren van de health checks. Kortom, een veelzijdige, uitdagende en flexibele functie! 

Een kleine greep uit de dagelijkse werkzaamheden:

Wat jij meeneemt:

Wat wij bieden:

Je stage duurt bij voorkeur 20 weken. De startdatum is z.s.m. en we bieden een maandelijkse stagevergoeding van  400 euro (o.b.v. 38 uur)

Wil je reageren op deze  vacature, stuur dan jouw motivatiebrief en CV naar lisa@simplecheck.nl