Werkwijze2021-11-03T12:02:01+01:00

Werkwijze

Om een positieve bijdrage te leveren aan ieders vitaliteit, bieden we een gezondheidscheck (PMO) aan. Met aansluitend toegang tot een Persoonlijk Health Dashboard.

De Werkwijze

Alle trajecten die wij aanbieden zijn maatwerk. Dit houdt in dat wij op alle niveaus met je meedenken en kunnen starten met een traject. Om je echter een idee te geven van hoe een traject eruit kan zien geven we hier de stappen van een standaard procedure weer

Stap 1. Kick-off

Via een link krijgt je werknemer toegang tot de kick-off presentatie waarin de werkwijze helder wordt uitgelegd. Hiermee wordt duidelijk wat iedereen kan verwachten. Er wordt o.a. uitgelegd wat de voordelen zijn van het meedoen alsmede de stappen die men moet nemen om zich aan te melden. Indien gewenst kan deze kick-off presentatie ook, in de vorm van een inspirerende workshop, bij je op locatie worden gegeven.

Werkwijze Simple Check uitnodiging health check

Stap 2: Aanmelding & digitale vragenlijst

Hierna wordt een link verzonden. Via deze link kan men zich aanmelden voor de health check. Tevens krijgt men, indien gewenst, toegang tot een vragenlijst (DIX) die inzicht geeft in hoe het werk wordt ervaren. Let op! Deze gegevens zijn alleen voor de werknemer inzichtelijk. Ieders privacy is bij Simple Check gewaarborgd!

Stap 3. Health check

Na de aanmelding, ontvangt men, minimaal drie weken van te voren, een uitnodiging voor de Health Check. Hierin krijgt de deelnemer de exacte locatiegegevens waar de test gaat plaatsvinden. Tijdens de check wordt, binnen 20 minuten de fysieke gezondheid gemeten. Dit vindt plaats in onze Simple Check bus. Indien er, tijdens de test, vragen zijn over bepaalde testen of testresultaten, dan kan men deze bespreken met het deskundig health check team die in de bus aanwezig is. Ook ligt er aanvullende informatie in de bus gericht op het onderzoek. Deze kan worden meegenomen door de deelnemer.

Bus voor Preventief Medisch Onderzoek Simple Check
Health dashboard op tablet

Stap 4. Inzicht in de gezondheid

Binnen twee weken na de health check kan men de uitgebreide gezondheidsresultaten bekijken. Met unieke inloggegevens krijgt jouw werknemer toegang tot zijn of haar Beveiligd en Persoonlijk Health Dashboard. Hier is in één oogopslag zichtbaar wat er goed gaat en wat verbeterd kan worden. Via dit persoonlijk health dashboard krijgt men direct aanvullende en ondersteunende informatie die bijdragen aan een gezonde levensstijl. Deze informatie bestaat o.a. uit inspirerende informatieve, artikelen of filmpjes, die aansluiten bij de testresultaten. Handig, simpel en effectief!

Let op: individuele resultaten worden nooit met derden (zoals de werkgever) gedeeld.

Stap 5. Vervolgtrajecten gericht op een duurzaam beleid

Op basis van het onderzoek kun je jouw werknemers een passend vervolgtraject aanbieden. Zowel individueel als in groepsverband. Simple Check biedt diverse programma’s aan, waarin werkgevers en werknemers worden begeleid naar een gezondere levensstijl. Dit alles gericht op zowel een persoonlijke als een professionele groei. Zowel fysiek als mentaal. Wil je werken aan een duurzaam beleid? Neem gerust contact met ons op. Meer informatie vindt je hier.

Kopje koffie bij laptop

Privacy gewaarborgd

De persoonlijke testresultaten worden beveiligd opgeslagen en zijn alleen voor de deelnemer beschikbaar. Niet voor  collega’s, niet voor Simple Check en niet voor de werkgever. De opslag van de medische gegevens voldoet aan strenge eisen in overeenstemming met de wet- en regelgeving voor zorginstellingen en zorgprofessionals. Meer hierover lees je op onze pagina Behoud van privacy.

Referenties

Logo Schweppes

“Simple Check sprak ons aan vanwege de online mogelijkheden, de toegankelijkheid van de health check en de gebruiksvriendelijkheid voor de medewerkers.” 

Marit Tuinhof, Schweppes International Limited
Lees meer

Ervaar het zelf. Probeer vrijblijvend de demo.

gratis demo

[gravityform id=”34″ title=”true” description=”false”]