WERKWIJZE

In 5 stappen naar een gezondere levensstijl.

STAP 1. GEZONDHEIDSCAMPAGNE

De motivatiecampagne voor gezondheid

We maken mensen enthousiast om gezonder te leven en creëren bewustwording. In de weken tot de testdag ontvangen de werknemers artikelen over voeding, beweging en gedrag. Tijdens deze gezondheidscampagne geven wij tips & tricks over hoe werknemers zelf aan de slag kunnen om gezonder te leven.

STAP 2. DE HEALTH CHECK

Op locatie, in onze Simple Check bus

We ontzorgen het hele proces. Van het inplannen van de werknemers tot het uitvoeren van de health check. De health check duurt slechts 20 minuten en wordt gedaan in onze Simple Check bus op locatie, uitgevoerd door een intern opgeleid health check team.

STAP 3. HET HEALTH DASHBOARD

In één oogopslag inzicht

De resultaten van de health check worden weergegeven op een persoonlijk health dashboard. Op deze manier is het voor de werknemers in één opslag duidelijk hoe hun gezondheid ervoor staat en hoe zij gezonder kunnen leven. Onze health check brengt gezondheidsrisico’s in kaart die door middel van gedragsverandering te verbeteren zijn.

STAP 4. COACHING & BEGELEIDING

Coaching: het steuntje in de rug

Op basis van het onderzoek kun je jouw werknemers een passend vervolgtraject aanbieden. Simple Check biedt diverse vitaliteitsprogramma's aan, waarin werknemers worden begeleid naar een gezondere levensstijl

STAP 5. VERLAGING VERZUIM & VERHOGING PRODUCTIVITEIT

Door vitaliteit productievere medewerkers

Simple Check biedt de tools en de ondersteuning voor medewerkers om zelf met de resultaten aan de slag te gaan voor een gezondere levensstijl. Met als resultaat een verlaging van verzuim en een verhoging van de arbeidsproductiviteit

Simple Check stimuleert via de Health Check (PMO) een gezonde levensstijl, door inzicht te geven in de gezondheid van personeel en direct de middelen te bieden om de vitaliteit te verbeteren.

Logo Simple Check

Copyright © 2016. All Rights Reserved

Simple Check