Werkwijze2017-12-04T16:35:54+02:00

Werkwijze

Om een positieve bijdrage te leveren aan ieders vitaliteit, bieden we een gezondheidscheck (PMO) aan. Met aansluitend toegang tot een Persoonlijk Health Dashboard. Op basis van het onderzoek kunnen wij je een passend vervolgtraject aanbieden. Simple Check biedt diverse programma’s aan, waarin je wordt begeleid naar een gezondere levensstijl. Hieronder een voorbeeld van onze werkwijze:

De werkwijze

Alle trajecten die wij aanbieden zijn maatwerk. Dit houdt in dat wij op alle niveaus met je meedenken en kunnen starten met een traject. Om je echter een idee te geven van hoe een traject eruit kan zien, geven we hier de stappen van een standaard procedure weer:

Stap 1. Kick-off

Via een link krijg je toegang tot de kick-off presentatie waarin de werkwijze helder wordt uitgelegd. Hiermee wordt duidelijk wat je kan verwachten. Er wordt o.a. uitgelegd wat de voordelen zijn van het meedoen alsmede de stappen die je moet nemen om je aan te melden. Indien gewenst kan deze kick-off presentatie ook, in de vorm van een inspirerende workshop, bij jou op locatie worden gegeven.

Stap 2. Aanmelding & digitale vragenlijst

Hierna wordt een link verzonden. Via deze link kan je jezelf aanmelden voor de health check. Tevens krijg je, indien gewenst, toegang tot een vragenlijst (DIX) die inzicht geeft in hoe het werk wordt ervaren. Let op! Deze gegevens zijn alleen voor jou inzichtelijk. Ieders privacy* is bij Simple Check gewaarborgd!

Stap 3. Health check

Na de aanmelding, ontvang je, minimaal drie weken van te voren, een uitnodiging voor de Health Check. Hierin krijg je de exacte locatiegegevens waar de test gaat plaatsvinden. Tijdens de check wordt, binnen 20 minuten, de fysieke gezondheid gemeten. Dit vindt plaats in onze Simple Check bus. Indien er, tijdens de test, vragen zijn over bepaalde testen of testresultaten, kan je deze bespreken met het deskundig health check team die in de bus aanwezig is. Ook ligt er aanvullende informatie in de bus gericht op het onderzoek. Dit kun je meenemen.

Stap 4. Inzicht in de gezondheid

Binnen twee weken na de health check kan je de uitgebreide gezondheidsresultaten bekijken. Met unieke inloggegevens krijg je toegang tot jouw Beveiligd en Persoonlijk Health Dashboard. Hier is in één oogopslag zichtbaar wat er goed gaat en wat verbeterd kan worden. Via dit persoonlijk health dashboard krijg je direct aanvullende en ondersteunende informatie die bijdragen aan een gezonde levensstijl. Deze informatie bestaat o.a. uit inspirerende informatieve artikelen of filmpjes, die aansluiten bij de testresultaten. Handig, simpel en effectief!

Let op: individuele resultaten worden nooit met derden (zoals de werkgever) gedeeld.

Stap 5. Vervolgtrajecten gericht op een duurzaam beleid

Op basis van het onderzoek bieden wij je een passend vervolgtraject aan. Simple Check biedt diverse programma’s aan, waarin je wordt begeleid naar een gezondere levensstijl. Dit alles gericht op zowel een persoonlijke als een professionele groei. Zowel fysiek als mentaal. Dit kan zowel op individuele basis als in groepsverband. Wil je, naar aanleiding van de resultaten, een passend vervolgtraject? Neem gerust contact met ons op. Meer informatie vind je hier.

*Privacy gewaarborgd

De persoonlijke testresultaten worden beveiligd opgeslagen en zijn alleen voor jou beschikbaar. Niet voor collega’s, niet voor Simple Check en niet voor de werkgever. De opslag van de medische gegevens voldoet aan strenge eisen in overeenstemming met de wet- en regelgeving voor zorginstellingen en zorgprofessionals. Meer hierover lees je op onze pagina Behoud van privacy.