Vervolgtrajecten2018-02-05T14:19:23+02:00

Vervolgtrajecten

Aan de slag met de resultaten. We bieden vervolgtrajecten als online personal training, burn-out coaching, talenttraining, leefstijl- & voedingstraining en de teamactiviteit ‘The Challenge’.

Training en/of Workshops

Tijdens de trainingen en workshops worden onderwerpen aangaande duurzame inzetbaarheid op een interactieve manier groepsgewijs aangepakt. Deze inspirerende meetings zijn gericht op onderwerpen gerelateerd aan zowel fysiek als mentale vitaliteit. Denk bijvoorbeeld aan: beweging, gezonde voeding. Maar ook onderwerpen als talenten- & drijfveren ontwikkeling, feedback training, conflicthantering en teambuilding vormen onderdeel van een duurzaam inzetbaarheid beleid. Simple Check werkt hierin samen met diverse gespecialiseerde coaches en trainers. Deze meetings kunnen zowel bij Simple Check op kantoor als op uw eigen locatie plaatsvinden.

Werkplekonderzoek

Tijdens een werkplekonderzoek wordt door een fysiotherapeut een korte individuele analyse van de werkplek uitgevoerd. Hierbij wordt gekeken naar werkhouding en de inrichting van de werkplek. Tot slot wordt advies gegeven hoe de werkplek optimaal kan worden ingesteld.

Communicatieprogramma ‘DI onderwerpen’

Om aandacht te blijven geven aan gezondheid is een programma opgesteld waarbij medewerkers gedurende zes maanden aan de slag gaan met belangrijke onderwerpen omtrent gezondheid. Medewerkers krijgen elke week een artikel op de mail waarin tips en informatie wordt gegeven over een gezonde leefstijl.

Coaching

De coachgesprekken zijn gericht op zowel de fysieke als mentale vitaliteit. Hierbij wordt gekeken naar de volgende onderwerpen: voeding, beweging, ontspanning, slapen, werk- privé balans en persoonlijke- of werkgerelateerde groei. Tijdens één-op-één gesprek(ken) krijgen medewerkers, samen met een coach, o.a. inzicht in hun gedrag, talenten en hun drijfveren. Vanuit dit inzicht wordt een stevige balans gecreëerd. Dit geeft de juiste handvatten om de juiste keuzes te kunnen maken. Als talenten volop in de schijnwerpers kunnen staan, en iemand op zijn/haar kwaliteiten kan worden ingezet, is werkplezier, motivatie en voldoening in het werk een gegeven. Leven vanuit mogelijkheden gericht op vitaliteit sluit hier volledig op aan. Coachgesprekken kunnen zowel bij Simple Check op kantoor als op uw eigen locatie plaatsvinden.

Producten

Goodiebag

Een gezond presentje voor de medewerkers. Inhoud in overleg, denk aan: gepersonaliseerde waterflessen, kookboek, sportattributen, mindfullness apps etc. Maar u kunt hierbij ook denken aan goodiebag gerelateerd aan een bepaald event (bijvoorbeeld kerst-goodiebag).

Activity tracker

Via een activitytracker kan een medewerker zijn eigen fysieke activiteit en ontspanning monitoren. Dit zorgt voor extra inzicht en spoort aan tot meer beweging en een gezond slaappatroon. Via deze route kunnen verschillende challenges onder de medewerkers uitgezet worden om ze op een leuke, competitieve manier in beweging te krijgen en te houden.