Simpel, snel en effectief2017-11-21T17:12:37+01:00

Simpel, snel en effectief

Verzuim en productiviteit hangen samen met de gezondheid van je medewerkers. Belangrijke factoren die van invloed zijn op het succes van het bedrijf. Om gezondheid binnen bedrijven te stimuleren zijn werkgevers wettelijk verplicht om een Preventief Medisch Onderzoek (PMO) aan te bieden. Deze basistest omvat een werkbelevingstest en geeft een globaal inzicht in de fysieke gezondheid.

De gezondheidstest van Simple Check

Ons preventief medisch onderzoek is een uitgebreid gezondheidsonderzoek. Wij geven inzicht in de werkbeleving, het BMI, lichaamsverhoudingen, bloeddruk, cholesterol, hart- & vaatfuncties, AGE’s (versuikerde eiwitten) en glucose.

Daarnaast kan de werkgever de gezondheidstest uitbreiden met de volgende additionele modules: vervolgtrajecten, oogtest, oortest, voedselintolerantie, glutenintolerantie en een groepsrapportage.

De gezondheidstest is afgenomen. En nu?

Wanneer de resultaten bekend zijn, krijgt iedere medewerker een unieke code toegestuurd. Met deze code heeft hij toegang tot zijn persoonlijke health dashboard, waarop de testresultaten in één overzicht zijn weergegeven. Het persoonlijk health dashboard is uitsluitend te bekijken door de desbetreffende persoon. Naast het overzicht van de testresultaten geeft het persoonlijk health dashboard weer hoe werknemers hun gezondheid kunnen verbeteren.

[gravityform id=”34″ title=”true” description=”false”]