DE VOORDELEN VAN PMO (PREVENTIEF MEDISCH ONDERZOEK)

Meer dan een Health Check

Hoe gezond is jouw bedrijf? Met Simple Check krijg je het antwoord. Binnen 20 minuten wordt de fysieke gezondheid van de werknemers gemeten, in de Simple Check bus, bij jullie op kantoor. Daarnaast meten wij de huidige en de toekomstige inzetbaarheid van het personeel. Met Simple Check lever je een positieve bijdrage aan de vitaliteit en het werkklimaat van jouw bedrijf.

SIMPEL, SNEL EN EFFECTIEF

Binnen 20 minuten meten wij hoe je ervoor staat zowel fysiek als mentaal. De Simple Check wordt gedaan op locatie in onze bus, door medisch personeel.

Meer informatie
VOORKOMEN IS BETER DAN GENEZEN

Vitale werknemers zijn minder snel gestrest, actiever en mentaal sterker. Investeren in gezondheid voorkomt verzuim en verhoogt de productiviteit.

Meer informatie
VEILIG EN VERSLEUTELD

De persoonlijke testresultaten worden versleuteld opgeslagen en zijn alleen toegankelijk voor de werknemer. De opslag van data voldoet aan strenge eisen in overeenstemming met de wet- en regelgeving voor zorginstellingen en zorgprofessionals.

Meer informatie
PROFESSIONEEL EN DESKUNDIG

De artsen en verpleegkundigen van Simple Check staan BIG geregistreerd. Simple Check werkt conform de NVAB (Nederlandse Vereniging voor Arbeids- en Bedrijfsgeneeskundigen) en NHG-richtlijnen (Nederlands Huisartsen Genootschap).

Meer informatie
VERHOOGT MEDEWERKERSTEVREDENHEID

Met een actief gezondheidsbeleid creëert u een win–win situatie. U stimuleert niet alleen een gezonde levensstijl van uw werknemers, dat verzuim voorkomt en de productiviteit verhoogt, u verhoogt ook de medewerkerstevredenheid.

Meer informatie
GROEPSRAPPORTAGE

Vanaf 30 personen is het mogelijk om een rapport op te vragen, waarmee u een globaal inzicht krijgt van de gezondheid van uw gehele bedrijf.

Meer informatie
BRANCHESPECIFIEKE ARBEIDSRISICO'S

Iedere branche brengt arbeidsrisico’s met zich mee. Waar de bouwsector de kans op lichamelijke arbeidsrisico’s vergroot, zijn in de financiële sector vooral psychische klachten de reden voor verzuim.

Meer informatie

Simple Check stimuleert via de Health Check (PMO) een gezonde levensstijl, door inzicht te geven in de gezondheid van personeel en direct de middelen te bieden om de vitaliteit te verbeteren.

Logo Simple Check

Copyright © 2016. All Rights Reserved

Simple Check