The Challenge2019-07-31T13:20:52+02:00

The Challenge

Teambuilding voor een gezonde bedijfscultuur

Wat kun jij doen om gezonder te leven, productiever te werk te gaan en meer balans tussen werk en privé te creëren? Tijdens ‘The Challenge’ ga je op een creatieve manier met jouw gezondheid aan de slag, waardoor je weet waar jij energie uit haalt en gericht je levensstijl kunt verbeteren. Je leert jouw collega’s beter kennen, je zit beter in je vel en de kans is groot dat je weer met een grote glimlach naar je werk toe gaat.

Wat is het?

Acht weken lang ga jij met jouw collega’s de competitie aan in het bedenken van de meest creatieve, gezonde activiteiten. Het organiseren van een zwemcompetitie, een voetbalwedstrijd of het bereiden van een gezonde lunch, jullie zijn vrij in hoe jullie met gezondheid aan de slag gaan. Het gaat erom dat jullie het samen doen en de creativiteit de vrije loop laten.

Elke week krijgt ieder team leuke artikelen opgestuurd, waarin een gezondheidsaspect centraal staat. Op basis van het artikel bedenkt ieder team een ludieke activiteit. Van voeding tot stress van beweging tot levensstijl, ‘The Challenge’ is op maat gemaakt.

Monique voelt goed aan wat er speelt en kan op een hele fijne manier advies geven zonder dat het meteen tegen de borst aanstuit. Ze maakt jouw gezondheidssituatie bespreekbaar, maar laat aan jou de keuze hoe jij gezonder wilt leven. 

Het programma

‘The Challenge’ gaat beginnen! Monique legt tijdens de introductie de spelregels uit en vertelt welke thema’s centraal staan. De teams worden samengesteld en binnen elk team worden één of twee teamcaptains aangewezen. Zij zullen zich bewaken over zowel deelname aan activiteiten als de foto’s, logo’s en slogans.

Een tussentijdse evaluatie

Afhankelijk van het contact met HR en de twee teamcaptains komt Monique langs voor een korte evaluatie. Tijdens deze evaluatie bespreekt zij eventuele obstakels in teamverband of één-op-één. Sommige teamleden hebben een zetje nodig in de goede richting, waardoor een tussentijds gesprek nodig is om op goede voet verder te gaan.

Afsluiting

Ieder team wordt in het zonnetje gezet. The Challenge wordt feestelijk afgesloten met een presentatie van alle creatieve gezondheidsactiviteiten. Het team dat de meest ludieke, creatieve oplossingen heeft bedacht krijgt de titel ‘het gezondste team van het bedrijf ’.

Klik hier om terug te gaan naar het vitaliteitsprogramma.

Referenties

Samen staan we sterk

Ervaar het zelf. Probeer vrijblijvend de demo.

gratis demo

[gravityform id=”34″ title=”true” description=”false”]