Talenten- en drijfverentraining2019-07-31T13:19:00+02:00

Talenten- en drijfverentraining

Vanuit een stevige basis weten wie je bent, wat bij je past en hoe je goed voor jezelf zorgt.

Uit welke (werk)activiteiten haal jij voldoening? Jij gaat tijdens de talenten- en drijfveren training op zoek naar een juiste balans tussen werk en privé. Hierbij wordt extra aandacht besteed aan het ontwikkelen van (verborgen)talenten en drijfveren. In 3 sessies van 2,5 uur word je ondersteunt in de zoektocht naar eigen kennis en kunde. Je krijgt helder waar je kwaliteiten liggen, waar je voor staat en wat je competenties zijn. Je krijgt inzicht in wie je bent, wat bij je past, waar je energie van krijgt en hoe je die energie vasthoudt.

Wat is het?

Van teamcoaching tot loopbaanontwikkeling – de invulling van de training hangt af van jouw situatie. “Wat dat betreft zijn mijn trainingen altijd maatwerk”, vertelt Ellen Rentenaar – mediator, coach en trainer van Rentenaar & Co. Mensen in beweging zetten is haar passie en dankzij de opleiding tot coach, mediator en mindfulness trainer heeft zij van deze passie haar beroep kunnen maken. Ellen begeleidt je in het maken van keuzes op basis van jouw normen en waarden, waardoor je jouw energie beter kunt verdelen. Je komt in beweging en zet stappen om je werk en privéleven in balans te brengen, dat aansluit bij wat je wilt bereiken.

Jij pakt mensen bij de kern. Je bent open, eerlijk en duidelijk. Onbewust blijf ik de training in mijn dagelijks leven toepassen, ik noem dit: Ellen-momentjes. Het verkregen zelfinzicht geeft richting aan hoe ik in het leven sta. 

Programma

Fase 1: Inzicht

In de eerste fase van de training krijg je inzicht in jezelf door de vragen te stellen – ‘Wie ben ik?’ ‘Wat wil ik?’ en ‘Wat voel ik?’ Voordat je antwoord kan geven op deze vragen is het belangrijk je persoonlijke waarden helder te hebben. Vind jij zekerheid, uitdaging en persoonlijke ontwikkeling het meest belangrijk of kies jij voor verantwoordelijkheid, zorgzaamheid en vriendschap? Ellen ondersteunt je in het scherp stellen van je waarden en drijfveren, waardoor je jouw gedrag en keuzes in het leven kunt sturen.

Fase 2: Vertaling

Als je voor jezelf duidelijk hebt wat je wilt en waar je voor staat, kan dat een sterke motivatie zijn om zaken voortaan anders aan te pakken. Met behulp van (team)opdrachten kom je erachter waar je energie uithaalt en waar niet. Als je durft toe te geven ergens minder goed in te zijn, sta je sterker in je schoenen. Met dit zelfinzicht werk je toe naar jouw gewenste situatie.

Fase 3: Actie

Je sluit het traject af met het opstellen van een persoonlijk plan. Jouw talenten en drijfveren zijn daarbij de leidraad. Het zijn goede handvatten voor het maken van keuzes, waardoor je richting geeft aan jouw gedrag. Je komt in beweging, leert hoe je je gekozen koers kunt vasthouden en hoe je die, indien nodig, kunt bijsturen.

Klik hier om terug te gaan naar het vitaliteitsprogramma.

Referenties

Samen staan we sterk

Ervaar het zelf. Probeer vrijblijvend de demo.

gratis demo

[gravityform id=”34″ title=”true” description=”false”]