Online lifestyle coaching2019-07-31T13:17:36+02:00

Online lifestyle coaching

Begin jij elke keer met een dieet, maar heb je schoon genoeg van het terugkerende jojo-effect? Met het gezondheidstraject Vitaaljetijd ontwikkel je een gezonde levensstijl die vol te houden is op de lange termijn.

Wat is het?

In groepsverband word je in acht weken, met één bijeenkomst van 45 minuten per week, bewust van jouw eetpatroon en leefstijl. Na het invullen van een uitgebreide vragenlijst ontvang je een analyse van jouw levensstijl. Samen met voeding- en leefstijlcoach Monique Pijnenburg, die als oud HR-Adviseur als geen ander weet hoe belangrijk het is om gezondheid op de werkvloer aandacht te geven, ga je met jouw valkuilen aan de slag. Je leert oude gewoontes los te laten, zodat je nieuwe gewoontes aan kunt leren. Een interactief traject, met een prachtig resultaat: het bereiken van een gezonde levensstijl en een gezond vitaal gewicht.

Eindelijk een methode waar ik niet aan het lijnen ben. Hierdoor houd ik het vol en blijf ik op gewicht

Het programma

In het coaching traject ‘Vitaaljetijd’ maakt Monique gebruik van de methode Fit&Slank. Een ideale manier voor het verbeteren van je levensstijl met als belangrijkste pijlers: voeding, beweging en gedrag.

Voeding

Je leert wat gezonde voeding is en hoeveel je van deze voeding per dag mag hebben. Wist jij bijvoorbeeld dat twee eetlepels ongebrande noten gelijk staat aan 100 gram vlees of vis? Je ontvangt een voedingsvoorschrift, maar wanneer je welke voeding eet is natuurlijk aan jou. Het gaat erom dat jij een patroon ontwikkelt dat bij jou past, waardoor je jouw nieuwe levensstijl vol kunt houden.

Beweging

Voldoende beweging is nodig voor een gezonder leven. Je hebt het nodig om te ontspannen, je hart- en longfunctie te verbeteren en spiermassa op te bouwen. Door meer te bewegen krijgt je conditie een boost, versnelt je stofwisseling en zit je gewoonweg lekkerder in je vel.

Gedrag

Je kent het wel: al het lekkers in de schappen van de supermarkt, terwijl je alleen voor een pak melk kwam. Hoe ga je met deze verleidingen om? Hoe zorg je voor een goede balans tussen de verleidingen en gezond leven? Krijg inzicht in jouw valkuilen en leer hoe jij jouw gedrag kunt veranderen. Bij Vitaaljetijd leer je dat je middels kleine stapjes grote stappen kunt maken. Met meer energie kun je genieten van jouw gezondere levensstijl.

Klik hier om terug te gaan naar het vitaliteitsprogramma.

Referenties

Samen staan we sterk

Ervaar het zelf. Probeer vrijblijvend de demo.

gratis demo

[gravityform id=”34″ title=”true” description=”false”]