DE VITALITEITSPROGRAMMA'S VAN SIMPLE CHECK

Aan de slag

Aan de slag met de resultaten. We bieden vervolgtrajecten als online personal training, burn-out coaching, talenttraining, leefstijl- & voedingstraining en de teamactiviteit ‘The Challenge’.

Nadat de werknemers hun testresultaten hebben ontvangen, weten zij waar ze aan kunnen werken. Vanaf dat moment is het aan de werknemer om met zijn levensstijl aan de slag te gaan. Onze gezondheidscheck geeft precies aan op welke manier de gezondheid te verbeteren valt, zowel fysiek als mentaal. Simple Check begeleidt de werknemers die daar behoefte aan hebben graag. Onze gezondheidscoaches, gespecialiseerd in ieder hun eigen vakgebied, staan klaar om werkend Nederland op weg te helpen naar een vitaler leven. Ontdek onze vitaliteitsprogramma’s en verhoog de vitaliteit van jouw personeel.

Vergroot je zelfinzicht en ga opzoek naar waar je energie verliest en ontdekken waar je energie uithaalt.

€0

Dit traject wordt vanuit de arbeidsongeschiktheidsverzekering en/of bedrijfsverzekeringen vergoed.

Aan de slag met een app waarin je personal trainer een persoonlijk trainingsschema ontwikkelt, een ware stok achter de deur.

€129

Investering per werknemer

Creëer de juiste balans tussen werk en privé en leer keuzes maken op basis van jou kwaliteiten.

€70

Investering per werknemer

Krijg inzicht in je levensstijl en leer gezonde keuzes te maken die op langer termijn vol te houden zijn.

€112

Dit traject wordt (gedeeltelijk) vergoed vanuit de zorgverzekering.

Ga de strijd aan tegen je collega’s en verzin met je team de leukste, gekste en meest creatieve activiteiten rondom gezondheid.

€39

Investering per werknemer

Simple Check stimuleert via de Health Check (PMO) een gezonde levensstijl, door inzicht te geven in de gezondheid van personeel en direct de middelen te bieden om de vitaliteit te verbeteren.

Logo Simple Check

Copyright © 2016. All Rights Reserved

Simple Check