Tech Data2020-09-11T12:34:02+02:00

Tech Data

  Cadeau van de werkgever

✓   Inzicht in jouw gezondheid

 Health Check bij jou op locatie

✓   Krijg op maat gemaakt advies

Meld je aan!
Bekijk video!
Logo Tech Data

De Health Check van Simple Check

Een goede gezondheid is een belangrijke voorwaarde voor een plezierig leven. Je voelt je goed, hebt meer energie, bent vrolijker en hebt meer zelfvertrouwen. Dat is goed voor je privéleven en straalt door op je werk. Om een positieve bijdrage te leveren aan jouw vitaliteit geeft Tech Data een Health Check cadeau! Hiermee krijg je een deskundig inzicht in je mentale en fysieke gezondheid. De Health Check wordt uitgevoerd door Simple Check.

Aanmelden

Om je aan te melden ontvang je van ons/je werkgever een email met daarin een link. Wellicht heb je deze al voorbij zien komen en heb je jouw aanmelding al voltooid. Indien je dit nog niet hebt gedaan, hieronder een aantal tips:

 • Wij raden je aan om jouw privé e-mailadres te gebruiken. Zo kun je altijd bij jouw persoonlijke resultaten.
 • Hou je mobiel bij de hand: je ontvangt namelijk een SMS code ter verificatie
 • De SMS komt van onze softwareleverancier JOHAN. Dit alles ten behoeve van jouw privacy. Voor meer informatie zie ons privacybeleid
 • Neem 15 minuten de tijd voor jouw aanmelding. Jouw aanmelding start direct door middel van een vragenlijst (DIX). Om de aanmelding definitief te maken, dien je deze vragenlijst in te vullen, ter voorbereiding op de Health Check.
 • Na het aanmelden kom je terecht op jouw persoonlijk Health Dashboard. Hierin kun je eenvoudig je eigen afspraak inplannen.
 • Aanmelden voor de Health Check kan uiterlijk tot en met (DATUM)
 • De afspraakbevestiging voor de Health Check ontvang je ongeveer twee weken van te voren.
 • In het menu van jouw Health Dashboard staat een vragenlijst/staan ook een aantal vragenlijsten voor je klaar. Neem rustig de tijd dit/deze in te vullen. Dit hoeft niet allemaal op hetzelfde moment. Na het invullen van de vragenlijsten worden jouw persoonlijke resultaten meteen aan je teruggekoppeld.
 • Heb je hulp nodig bij het aanmelden ga dan naar https://simplecheck.nl/aanmelden/ Hier staan alle stappen uitgebreid omschreven.

Het maken van een afspraak (zelf)

Na het aanmelden kom je vanzelf terecht in jouw -uiterst beveiligd- Health Dashboard. In dit dashboard komen jouw testresultaten en vind je vervolgens allerlei tips en informatie om actief te kunnen werken aan je eigen vitaliteit en gezondheid. In het dashboard vind je ook alle informatie over het maken van een afspraak. Let op: je dient zelf een passende afspraak te maken via de onderstaande button of via het online dashboard. 

Het maken van een afspraak voor de health check kan uiterlijk tot en met (……)  Indien je wel bent aangemeld, maar nog geen afspraak hebt ingepland, zal dit worden gedaan door Simple Check. Hiervan ontvang je dan uiteraard een afspraakbevestiging.

Het maken van een afspraak (werkgever of Simple Check)

De afspraak voor jouw Health Check wordt door jouw werkgever/ door Simple Check ingepland. Hiervan ontvang je nog een bevestiging.

Meld je aan!

Wat wordt er gemeten bij de health check?

 • DIX (online vragenlijst)
 • TNO Gezond Leven Scan
 • Bloedonderzoek (cholesterol & bloedsuiker)
 • Lichaamsverhoudingen (gewicht, lengte, BMI, vetpercentage)
 • Handknijpkracht
 • Bloeddruk
 • ECG

Privacy

Simple Check werkt op de software van Johan BV. Binnen deze software zijn technische maatregelen genomen om te zorgen dat de gegevens die hierin staan optimaal beveiligd zijn. Een van deze maatregelen is bijvoorbeeld dat je jouw account met zowel een wachtwoord als een telefoonnummer moet beveiligen. Hierdoor kunnen anderen niet in jouw account komen, zelfs niet als ze jouw wachtwoord geraden hebben. Je vindt onze privacyverklaring alvast hier.

Veilig en versleuteld

De persoonlijke testresultaten worden versleuteld opgeslagen en zijn alleen voor jou toegankelijk. De opslag van data voldoet aan de strenge eisen van NEN7510 in overeenstemming met de wet- en regelgeving voor zorginstellingen en zorgprofessionals.

Neem bij vragen gerust contact met ons op via anne@simplecheck.nl

[gravityform id=”34″ title=”true” description=”false”]