Tablis Wonen2019-09-24T17:06:11+02:00

Tablis Wonen

  Cadeau van de werkgever

✓   Inzicht in jouw gezondheid

 Health Check bij jou op locatie

✓   Krijg op maat gemaakt advies

Meld je hier aan!
Bekijk video!
Logo Tablis wonen

De Health Check van Simple Check

Een goede gezondheid is een belangrijke voorwaarde voor een plezierig leven. Je voelt je goed, hebt meer energie, bent vrolijker en hebt meer zelfvertrouwen. Dat is goed voor je privéleven en straalt door op je werk. Om een positieve bijdrage te leveren aan jouw vitaliteit geeft Tablis Wonen een Health Check cadeau! Hiermee krijg je een deskundig inzicht in je mentale en fysieke gezondheid. De Health Check duurt voor kantoormedewerkers 30 minuten en voor vakmensen 50 minuten. De Health Check wordt uitgevoerd door Simple Check.

Hoe meld jij je aan?

Meld je aan door op de onderstaande button te klikken. Let op: neem even de tijd voor jouw aanmelding. Hieronder een aantal tips:

 • Het is handig om jouw privé e-mailadres te gebruiken. Zo kun je altijd bij jouw persoonlijke resultaten.
 • Houd je mobiel bij de hand: je ontvangt namelijk een SMS code ter verificatie
 • De SMS komt van onze softwareleverancier JOHAN. Dit alles ten behoeve van jouw privacy. Voor meer informatie zie ons privacybeleid
 • Neem 15 minuten de tijd voor jouw aanmelding. Jouw aanmelding start direct door middel van een vragenlijst (DIX). Om jouw aanmelding definitief te maken, dien je deze vragenlijst in te vullen, ter voorbereiding op de Health Check.
 • Na het invullen van deze vragenlijst, kom je terecht op jouw persoonlijk Health Dashboard. Hierin kun je eenvoudig je eigen afspraak inplannen.
 • De afspraakbevestiging voor de Health Check ontvang je ongeveer twee weken van te voren.
Meld je hier aan

Wat wordt er gemeten?

De volgende metingen worden bij iedereen afgenomen:

 • Gezond Leven Scan
 • Bloedonderzoek (cholesterol & bloedsuiker)
 • Lichaamsverhoudingen (gewicht, lengte, BMI, vetpercentage)
 • Handknijpkracht
 • Bloeddruk

Naast deze metingen worden er nog aanvullende metingen gedaan, afhankelijk van de functie waarin je werkzaam bent:

 • Vakmannen: fysieke belasting & audiometrie
 • Kantoor: visusonderzoek

Health Dashboard

Na het aanmelden kom je vanzelf terecht in jouw -uiterst beveiligd- Health Dashboard. In dit dashboard komen jouw testresultaten en vind je vervolgens allerlei tips en informatie om actief te kunnen werken aan jouw vitaliteit en gezondheid. In jouw Health Dashboard vindt je ook alle informatie over het maken van een afspraak. Let op: je dient zelf een passende afspraak te maken

Privacy

Simple Check werkt op de software van Johan BV. Binnen deze software zijn technische maatregelen genomen om te zorgen dat de gegevens die hierin staan optimaal beveiligd zijn. Een van deze maatregelen is bijvoorbeeld dat je jouw account met zowel een wachtwoord als een telefoonnummer moet beveiligen. Hierdoor kunnen anderen niet in jouw account komen, zelfs niet als ze jouw wachtwoord geraden hebben. Je vindt onze privacyverklaring alvast hier.

Veilig en versleuteld

De persoonlijke testresultaten worden versleuteld opgeslagen en zijn alleen voor jou toegankelijk. De opslag van data voldoet aan de strenge eisen van NEN7510 in overeenstemming met de wet- en regelgeving voor zorginstellingen en zorgprofessionals.

Neem bij vragen gerust contact met ons op via anne@simplecheck.nl

[gravityform id=”34″ title=”true” description=”false”]